An itibariyle miktar hesabıma yattı. Sağolsunlar aciliyet belirttiğim durumda 2 saat sonra çekimi gerçekleştirebildim. İlla her yerde derdimi böyle cümlelere döküp birilerinin görmesini sağlamak mı gerekiyor anlayabilmiş değilim..Sabah sınavım var. Gerçekleştirmem gereken bir havale vardı. Betasus'tan çekim talebi verdim. İşleme alındı kısa sürede gerçekleştirelecektir denileni 1.30 saat oldu. Şimdide çekim talebi oluşturmamışsınız denmeye başladı. Ekran görüntüsü attım. Temsilci olacak beyfendi bunun üzerine tenezzül edipte cevap bile vermedi. Sabaha sınava uykusuz uykusuz gidicem sağol Betasus gerçekten..
kardeşim kendi sorunun çözülsün derken milletin yazdığı yazıları meşgul etme burda cevap bekleyen başka insanlarda var biraz duyarlı olAn itibariyle miktar hesabıma yattı. Sağolsunlar aciliyet belirttiğim durumda 2 saat sonra çekimi gerçekleştirebildim. İlla her yerde derdimi böyle cümlelere döküp birilerinin görmesini sağlamak mı gerekiyor anlayabilmiş değilim..
Haklısınız ama 5 dakika da gerçekleşmesini de bekleyen yok esasında. İşlem sırasındadır aciliyetinizi ilettim denildikten sonra 2 saat geçti sayın @Colonel. Aciliyetim olmasa yatar uyur yarın hesabımda görürüm miktarı zaten.. Hadi herşeyi yine anlarım. 2 saat sonra çekim talebi oluşturmamışsınız dendi önümde çekim durumu izinli şekilde görüntülenen talebe. Garip artık diğer sponsor sitelerden devam ederiz.@panalopa her yere yazinca islemleriniz hizlanmiyorr.
Ayrica gece 03:00 de islemleriniz 5 dakika da sonuclanmaz demi. Bekleyiniz
Açtığın konulara zahmet edipte yorum yazıp duyarsızlıkta bulunmayız kardeş bir daha, kusura bakma..kardeşim kendi sorunun çözülsün derken milletin yazdığı yazıları meşgul etme burda cevap bekleyen başka insanlarda var biraz duyarlı ol
Acil gerçekleştirmem gereken bir havalem vardı ondan kardeşim.2 saatte çekim ödenmesi normal kardeşim zaten yat sabah geçince kullan paranı
O zaman başka ama birdaha başına gelirse sadece destek başlığına konuyu açman yeterli olurAcil gerçekleştirmem gereken bir havalem vardı ondan kardeşim.