şans biraz, yada ibnelik dönuyor yani geçmis olsun :/Dep son 1 dk 10 sayı öndeydi yanlış hatirlamıyorsam sigara içip geldim maç uzatmaya gitmiş uzatmada 8-2 yenilmiş . Kaç gündür (-) lerde geziyoruz . Zarar dan çikamadık .
Bu gelse bari ...
Washington dun gece beni çeyrek ceyrek s.kti resmen karşisindaki takimin çapı belli bi fark atamadi .Dun 2 kupon tekten yatti bnm de ikiside 3lu kombineydi biri toronto maci 223 ust 220 de kaldi digeri 1.5 ust ms 0-0 bitti mac bakalim bugun ne olcak - lerdeyiz gene
Bizde var desem hepimizde olacak hâli yok ;)Sorma ya şimdi ben de efese ilkyari 8.5 handikap vermistim yuklu son saniyeler 8 farktı mike james orta sahadan 3luk atti , bizde mi sorun var anlamadim gitti
Ben 2. Nin olduğu kanâatindeyimşans biraz, yada ibnelik dönuyor yani geçmis olsun :/
1 dk da 10 sayı da atiyolar istemedigimizde hep tersAdamlar 10 dakkada 3 atıyorsa bizim suçumuz ne dün şahit oldum dedim kaç kaç bizi yiycekler
14 attılar dün abi 1 dakka 10 saniyede alt almıştım iyiki baremi çok yüksekten aldm yoksa yakıyordu1 dk da 10 sayı da atiyolar istemedigimizde hep ters