hedefim 1 k bakalım olacakmı hedefe ulaşırsam bakarız yaparız 3-5 kişiye güzellik gene
gelir rhat ol kardeşim 10 da 10 hedefim bakalımBende 3.5 aldım 300 misli gelmezse halimiz nanay :)
Abi sabah 500 tl osaka 2.5 uste attım dakka 54 de 1.1 oldu 1. 25 veriyordu 2.5 uste oyle bitti nasıl rahat olayım :)gelir rhat ol kardeşim 10 da 10 hedefim bakalım
Abi artık getirmeliyiz :)
bol şans kankahedefim 1 k bakalım olacakmı hedefe ulaşırsam bakarız yaparız 3-5 kişiye güzellik gene
bu aralar maçlarda bir ibnelik dönüyor haklsın kardeşimAbi sabah 500 tl osaka 2.5 uste attım dakka 54 de 1.1 oldu 1. 25 veriyordu 2.5 uste oyle bitti nasıl rahat olayım :)
Abi kullanıcı adını neden panda mod yapmadın ya sana yakışıyordu kaddafi twittirdan mesaj atmiş nerde takiliyorsunuz diye soyliyimmibol şans kanka
Abi 20 dakikadır tık yok gelmezse sende n degil benim cenabetligim olacakhadi gol zamanı @emana22
gelir inş son dakikaları seviyor bunlar bilirsinAbi 20 dakikadır tık yok gelmezse sende n degil benim cenabetligim olacak
Hadi ,hayirlisi olsun cepler boş buda bı umut olurhedefim 1 k bakalım olacakmı hedefe ulaşırsam bakarız yaparız 3-5 kişiye güzellik gene