aga bnde ılk defa denk geldım van da ofıslerı bıle var.. adamlar dedıklerıne gore parayla yuzuyorlar bnıde cagırdılr calıs bızımle dedıler guvenemıyorummO nedir :)
amvay hakkında bılgın var mı agaamwayı duydum da qnet bılmıyorum
acaba uye olamk ıcın ılşk yatrılan tutar ne kdr bılgın var mıQnet i duydum bir sanal bir network kurup soy agaci örneğinde kendi bunyende üye topluyorsun her topladığın üye belirli bir agac yada dal açıyor fakat çok zahmetli sen bir üye yapsan o uyeninde üye yapması gerekiyo belirli bir seviyeye gelmen icin alt üyelerin sürekli çalışmasi.lazim ve bu sadece çevreyle olmuyor belirli bir miktarda ödeme yapıyorsun sanal bir insan networku bu sistem ile şirket ne kazanıyor onu hiç bilmiyorum fakat bir abiden duyduğum kadarıyla ayda 1500 dolar alan arkadaşı varmış kendisi de baslamis daha sonra ama en altta ki.uyeleri işlerini yapmaya devam etmediği için tıkanmis diğer dalları acamamis haliyle ödeme alamamış sonra bırakmış işi yani tüm yaptığın üyeler senin adın altında da çalışması aynı zamanda onlarda. Kendi adına üye toplanması gerekiyor çok zor bir sistem
ya bna oyle bahsettıler kı bn ve 8 uyem olsa aylık 16 bın para dedıleracaba uye olamk ıcın ılşk yatrılan tutar ne kdr bılgın var mı
kısısell bakım malzemelerı satan bı fırma olarak bılıyorumamvay hakkında bılgın var mı aga