bu youwin sitesi haftasonu ödeme yapıyormu daha önce çekim yapan varsa bilgi verebilirmi acaba ?
eyw kardeşim@xmen7772 önceden yapmiyordu abi suan yapiyorlarmi bilgim yok
biz canlıya bağlanana kadar ölüyorlar mk :)Canlı destek yokmu abi :)
Üstadım havale ile kastediyorsan , Nadire’n de olsa yapıyor. İki ay önce falan bana Pazar günü havale ile ödeme yapmıştı. Ama genelde havale ile ödemeyi, hafta içi yapıyor.bu youwin sitesi haftasonu ödeme yapıyormu daha önce çekim yapan varsa bilgi verebilirmi acaba ?
eyw üstad biraz arttırayım kasayı yaparız inşallah çekim bakalımÜstadım havale ile kastediyorsan , Nadire’n de olsa yapıyor. İki ay önce falan bana Pazar günü havale ile ödeme yapmıştı. Ama genelde havale ile ödemeyi, hafta içi yapıyor.
AstroPay ile ödeme alabilirsin , hesap yok ise hesap aç üstadım,,
Umarım arttırırsın üstadım, o zaman aceleye gerek yok,, Pazar günü de oynarsın , Pazar gecesi verirsin çekimi, hafta içide alırsın :) Umarım bu söylediğim şekilde cereyan eder :)eyw üstad biraz arttırayım kasayı yaparız inşallah çekim bakalım
olurda çekim yaparsam araya seni koyarım ona göre :) çabuk göndersinler diye hahahaUmarım arttırırsın üstadım, o zaman aceleye gerek yok,, Pazar günü de oynarsın , Pazar gecesi verirsin çekimi, hafta içide alırsın :) Umarım bu söylediğim şekilde cereyan eder :)
dediğin gibi bakarız duruma göre olmazsa ufak çıtır kuponlartı atarız buraya yavaş yavaş giderizUmarım arttırırsın üstadım, o zaman aceleye gerek yok,, Pazar günü de oynarsın , Pazar gecesi verirsin çekimi, hafta içide alırsın :) Umarım bu söylediğim şekilde cereyan eder :)
jeton varmı seçeneklerde gözükmüyor taygun varsa işime gelir abicimBen 2 hafta önce jeton ile yaptım 5 6 saatte geçti pazar gunuydu
Var abi olmaz mı hangi yöntemle yatırdın?jeton varmı seçeneklerde gözükmüyor taygun varsa işime gelir abicim
taygun seçenekler bunlar kardeşimBen 2 hafta önce jeton ile yaptım 5 6 saatte geçti pazar gunuydu
Ikinci yari sari kartsiz iyalya ligide gormus olduk abi sansa :)napoli sampdoria 1 sarı kart daha hadi be 4.5 üst oynadık sarı
SORMA YA ilk yarı 4 ikinci yarı kart yok hemde napoli sampdoria maçında şans işteIkinci yari sari kartsiz iyalya ligide gormus olduk abi sansa :)