Butun parayı çektım, paparadan yoksa para olsa atardım şahsen mobil ödeme gpa kodunuda ıstemem yaniMobil ödeme ile sigara falan alabilir miyim çepte 5 kuruş yok yada papara ile yatırım yapacak olan varsa bi 20 30 bana aTsin bende mobil ödeme yapip gpa kodunu ileteyim bir yaedimci olun lutfen
Kardeşim bi 20 30 at valla cuma yollarım eğer varsa işsizlik maaşını cuma alaçam cumaya kadar sigara lazim evde de kimse yokButun parayı çektım, paparadan yoksa para olsa atardım şahsen mobil ödeme gpa kodunuda ıstemem yani
Vereceğim siteye git formu doldur mobil ödemene nakit al.Mobil ödeme ile sigara falan alabilir miyim çepte 5 kuruş yok yada papara ile yatırım yapacak olan varsa bi 20 30 bana aTsin bende mobil ödeme yapip gpa kodunu ileteyim bir yaedimci olun lutfen
Faturasız mıKardeşim bi 20 30 at valla cuma yollarım eğer varsa işsizlik maaşını cuma alaçam cumaya kadar sigara lazim evde de kimse yok
Faturalı kardeşimFaturasız mı
Niye etmedi ?Bende 50 tl lik gpa kodu var mavibet kabul etmedi ilgilenene duyrulur
Hocam bu Jojoya iki kere para yatırdım mobil ödemeyle ilkinde sorun yoktu ikincisini yaptım formu doldurdum hata verdi destekle konuştum direk risk birimimiz işte kurallara aykırı hareket ettiğinizi belirledi vs. Derken destek kestirip atıyor ve diyorki işin garip yani bana mobil ödeme iptali para iadesi nasıl yapılır google daki linki atıyor lütfen paranızı iade alınız diye.Ondan sonra matbette denedim yine olmadı bugünde mavide denedim yine kabul etmediler neymiş kara listeye girmişim.sbtech altyapısındaki sitelerde bir daha mobil ödeme yapamıycam.Ama destek delirtiyor insanı hrp otomatik cevap ulan yapmadım diyorum anlatamıyorumda mail attım herşeyi yaptım ne dönüş oldu ne başka bişeyNiye etmedi ?
Vallahi denizbank ta yarım saatlık yol gelde yürü şimdi, aksam atarsam atabılırım şahsenKardeşim bi 20 30 at valla cuma yollarım eğer varsa işsizlik maaşını cuma alaçam cumaya kadar sigara lazim evde de kimse yok
İhtiyacin var mi hala ? hocam..Kardeşim bi 20 30 at valla cuma yollarım eğer varsa işsizlik maaşını cuma alaçam cumaya kadar sigara lazim evde de kimse yok
He atilmiş pardon görmedim, Gene herzaman xmen abi orada. bide ismini bilsem ne mutlu banaşu konuyu kilitleyin @razor12 size zahmet arkadaşın işi görüldü