Ayrı ayrı hepsine 100 attığın pek somut gelmedi ama tamamen şans maçları olmuşBarcelona ms 0
Liverpool ms 0
West bromwich ms h0
Portsmout h0
Accrington ms 0
Sunderland 2 farklı yener
Hepsine ayrı ayrı 100 er bastım şansım nedir sizce kaç tanesi gelir
bence minimum 3 tanesi gelir 2 gelse bile 40 50 fazlan olur yinede tahminimceBarcelona ms 0
Liverpool ms 0
West bromwich ms h0
Portsmout h0
Accrington ms 0
bahıs bu bıraz da sans ısı hepsı de gelebılır ama burada onemlı olan 2 mac gelırse zarar olmaz 3 macta da kardasın ,Barcelona ms 0
Liverpool ms 0
West bromwich ms h0
Portsmout h0
Accrington ms 0
@Mehmet55 Ciddi misin?Barcelona ms 0
Liverpool ms 0
West bromwich ms h0
Portsmout h0
Accrington ms 0
Evet ciddiyim ben hep böyle oynarım 1500 olursa kasa çekerim@Mehmet55 Ciddi misin?
şANSIN BOL OLSUN kARDEŞİM. kUSURA BAKMA. KAFAMDA FARKLI BİR KONU VARDI DA ANLAYMADIM:)Evet ciddiyim ben hep böyle oynarım 1500 olursa kasa çekerim
Bence bugün şampiyonlar liginde 1 maç berabere bitecek ama hangisiilk ikisi gelmeyebilir , diğerleri gelir...
Ilk ikisi de geldi kasa 1200 oldu :)ilk ikisi gelmeyebilir , diğerleri gelir...
Bugün ne alsam yattı tebrikler kardeşim şansın daim olsun...Ilk ikisi de geldi kasa 1200 oldu :)
Para böyle kazanılır kardeşim 1350 oldu bak 600 lira ha her zaman gelir mi nelli olmaz sonuçta tek maç yapıyorsunBugün ne alsam yattı tebrikler kardeşim şansın daim olsun...
Ben yeni gordum onceden gorsem hic biri tutmaz belki biri sansa derdim iyi yakalamissin tebrikler ;)Barcelona ms 0
Liverpool ms 0
West bromwich ms h0
Portsmout h0
Accrington ms 0
Teşekürler 4 tane yakaladım kardeşim:)Ben yeni gordum onceden gorsem hic biri tutmaz belki biri sansa derdim iyi yakalamissin tebrikler ;)