Bu gece için değil kardeşim yarın için şimdiden kadroyu oluşturmaya başlayalım diye paylaştımerkenden paylaşım olsaydı ben katılırdım son 50 tl ile yaptım kupon oda Rodinghausen 'in üstünden yattı birde bültende maç kalmadı zaten :s
anladım pardonBu gece için değil kardeşim yarın için şimdiden kadroyu oluşturmaya başlayalım diye paylaştım
İstanbuldayım yarın oglen bosnada olurum . Noldu ki ?Konyadamısın
At yarışı kuponu mu bu ;) tek yapın işte herkes bekliyor3 Kişi varız 2 kişi daha bulsak adam başı 50 liradan 4 oran bi kombin koysak tadından yenmez
sen bu işi biliyorsun aqAslinda 8 kisi olsak 50 tl den 400 yapar. Betcio ya atsak bence 200 tl de freebet aliriz. Ben freebetle g3nelde 2 basket aliyorum tuttugu takdirde 484 tl geliyor 400 de anapara. Anaparayida 1.50 den cevirdikmi kasa olur 1084. Tabi siz ne dersiniz bilemem
Karataş olaydı teke yazardımAt yarışı kuponu mu bu ;) tek yapın işte herkes bekliyor
Ben hep oyle oynuyom valla suan bonuslar icinde en iyisi o sitede.freebetle tek baskette alabiliriz bu seferde 170 tl birakir fakat iki basket olunca yatirdign anaparadan daha fazla bakiyeye geciyor. Hele bi katilimcilar belli olsunda siteye bakariz cogunluk ne derse ona gore ayarlarizsen bu işi biliyorsun aq
sen bi kendi yaralı parmağına işeSiz parayı toplayın, ben tutacak kupon yaparım size.
Rolling'ler de tutuyor kupon. Daha sekmedi. Danaya girer gibi yapınca kuponu tutuyor. Ben de bunu anlamıyorum.sen bi kendi yaralı parmağına işe