Neden onaylatmiyorsun ?Nasıl çekim yapabilirim bunu bozdurma gibi
Nasıl çekim yapabilirim bunu bozdurma gibi
Gönderdim az önce belgeleri ama sürüyormus birazNeden onaylatmiyorsun ?
Valla kimseyi tanımıyorum kiforumdan guvendıgın bırısı varsa ona transfer et o ceksın göndersın sana yada bul bırını o sana para atsın sende ona jetondan gönder hacı
Yok ya benim cok kisa surdu 1 saat bile olmamisti ama oglen saatlerinde yolladim kimlik yolladiysan ondan sonra ikametgahta istiolar ikisini yollasaydin fazla uzun surmezGönderdim az önce belgeleri ama sürüyormus biraz
Dede sen yardımcı olabilir misin bu konuda banaForumda bu tarz alışveriş ve takas işlemlerini tavsiye etmiyoruz.
Dede sen yardımcı olabilir misin bu konuda bana
Teşekkürler başkan öyle yapayım o zamanÇapraz çekime izin veren bir sitede değerlendirebilirsin. Yani a sitesine yatırıp oradan minimum orandan cevirdikten sonra havale ile cekim verebilirsin.
Kardeşim hesaba çekim yapınca ne kadar sürede geliyor benim 2 saat oldu hala gelmediYok ya benim cok kisa surdu 1 saat bile olmamisti ama oglen saatlerinde yolladim kimlik yolladiysan ondan sonra ikametgahta istiolar ikisini yollasaydin fazla uzun surmez
Bazen biraz gec suruyor ama gelir umarim bugunKardeşim hesaba çekim yapınca ne kadar sürede geliyor benim 2 saat oldu hala gelmedi
Ne kadar sürdü senin en fazlaBazen biraz gec suruyor ama gelir umarim bugun