- 18 Ocak 2019
- 1,592
- 725
Bets10 tahmin yarismasinda 7\9 yaptım. ilk defa katıldım buna daha once katılıp ödül alan var mi.. ödül cikma şansı nedir?
TebriklerBets10 tahmin yarismasinda 7\9 yaptım. ilk defa katıldım buna daha once katılıp ödül alan var mi.. ödül cikma şansı nedir?
Cok zor ya burda listeye girmek iki kere 10 9 la giremedim benBets10 tahmin yarismasinda 7\9 yaptım. ilk defa katıldım buna daha once katılıp ödül alan var mi.. ödül cikma şansı nedir?
ben ilk defa oynayayim dedim. aynen 9 da7 oldu ama süpriz maç bilemedim sadece 2 beraberlik ve beşiktaş maçları süpriz sayilabilir. gerisi hep banko sayılır.Cok zor ya burda listeye girmek iki kere 10 9 la giremedim ben
Evet birde bunlarda extra puan oluyomus ne kadar cok kisi davet edersen onlarda tahmin yapinca sana extra puan yukluo tahminim geneli o yondende puan olarak avantaj saglionben ilk defa oynayayim dedim. aynen 9 da7 oldu ama süpriz maç bilemedim sadece 2 beraberlik ve beşiktaş maçları süpriz sayilabilir. gerisi hep banko sayılır.
Üzülerek söylüyorum, bir şey bekleme kardeşim :(Bets10 tahmin yarismasinda 7\9 yaptım. ilk defa katıldım buna daha once katılıp ödül alan var mi.. ödül cikma şansı nedir?
Azmış. :(4 beraberlik bilip 10/9 yaptım 150 bonus yuklenmisti
Burda amaç çok bilmek değil çok bilip erken bilmek 10 da 10 la hiçbişey alamamıştım bendeBets10 tahmin yarismasinda 7\9 yaptım. ilk defa katıldım buna daha once katılıp ödül alan var mi.. ödül cikma şansı nedir?