hamburg hepimizde rahat ol :)Nazar değmesin hamburg bende diğer ıkisine sinerji
nazar değmesin şıkır şıkır gelsinBu sefer şiir gibi ilerliyor
Ekli dosyayı görüntüle 22867
bende anlamadımki 10 lira twitter bonusu verdi normalde kombin yaparken baktım 100 TL free bette gözüküyor ilk gördüğümde bende bayagı şaşırmıştım 1 tl yatırımım bile yok100 TL freebeti nasıl aldın bu siteden @sait212
yatırımın olsa vermezler zaten ben başka yere yatırmam pek ama 3 ün 1 ini veiryorlarbende anlamadımki 10 lira twitter bonusu verdi normalde kombin yaparken baktım 100 TL free bette gözüküyor ilk gördüğümde bende bayagı şaşırmıştım 1 tl yatırımım bile yok
yatırımın olsa vermezler zaten ben başka yere yatırmam pek ama 3 ün 1 ini veiryorlar
Yatırım olsa da vermiyor :) tahmin etkinliğinden falan almış olabilirsin belkibende anlamadımki 10 lira twitter bonusu verdi normalde kombin yaparken baktım 100 TL free bette gözüküyor ilk gördüğümde bende bayagı şaşırmıştım 1 tl yatırımım bile yok
2 tane tahmin etkinliğine katıldım ama premier lig 1. hafta süper lig 1. hafta daha baslamadı yani uzun lafın kısası fazla kurcalamamk lazımYatırım olsa da vermiyor :) tahmin etkinliğinden falan almış olabilirsin belki