Kesinlikle katılıyorum.Bu kadar adilik olmaz bence beyler yani.Şu an bültende alt olan maç yok hepsi gollü geçiyor.Nedense birden arızaya girdi betcolar.Yani haftasonuda başta olmak üzere hep bu zamana denk getiriyolar bilerek yapıyolar başka bişey değil
E ben 1 aydır bağırıyorum, bunlar en yoğun günlerde kapatıyorlar altyapıyı. Betco oynamayınBu kadar adilik olmaz bence beyler yani.Şu an bültende alt olan maç yok hepsi gollü geçiyor.Nedense birden arızaya girdi betcolar.Yani haftasonuda başta olmak üzere hep bu zamana denk getiriyolar bilerek yapıyolar başka bişey değil
Ayyas Kardesim chicago bitmis dediler her per 63 Cıkmaz aldım sikmeseler bariE ben 1 aydır bağırıyorum, bunlar en yoğun günlerde kapatıyorlar altyapıyı. Betco oynamayın
Cavsın içinden geçerizAyyas Kardesim chicago bitmis dediler her per 63 Cıkmaz aldım sikmeseler bari
@FastGhost ayyas ne diyo bu chiago alir dedikAyyas Kardesim chicago bitmis dediler her per 63 Cıkmaz aldım sikmeseler bari
Rahat üst olur abi bugün.Ayyas Kardesim chicago bitmis dediler her per 63 Cıkmaz aldım sikmeseler bari
Yaragı yedik cimcif yapacaklar bana o zaman :)Rahat üst olur abi bugün. Boşalırlar.
Chicago tek yenebilecegi rakip ile yapıyor ama onu da yenemez bak gorursun :)@FastGhost ayyas ne diyo bu chiago alir dedik
Bende fitim valla :)@emana22, her periyot 62 çıksın fitim ben.
Bende fitim valla :)
Lan chicago tek başına 33 attı perde zaten62 yı bırakın 31 cıksın ona bıle fıt olun sız
alın su ayyası burdan maç 11 11 @emana22 ayaşları pisten alalım alalım :)Lan chicago tek başına 33 attı perde zaten
Kafası guzel amk 1 leri 3 diye goruyor :)alın su ayyası burdan maç 11 11 @emana22 ayaşları pisten alalım alalım :)
Geçen maç amkalın su ayyası burdan maç 11 11 @emana22 ayaşları pisten alalım alalım :)