freespinden 8.75 çıktı forum sessiz bende kombine kupon yaptım takılırız işi olmayan varsa gelirse devam ederiz 200 250 yaparsak 2 kişiye 25 tl ateşleriz inş bol şans
Valla abi şans benden uzak bu aralar zaten kritiğim oynayamıyorum böylesi daha iyi demekki@lutonbaskanı düşünüyorumda şöyle 3k 4k kazansak bu aralar uçururum forumu ya yada sen valla :)
mantıksız almadık ama bakalım 2 gol uruguay 9 korner 4 sarı kart inşallah gelirmacera başlasın ozaman
lutonun maçları ne zaman başlıyor bunu okuyunca güldün değilmi ? hahahaValla abi şans benden uzak bu aralar zaten kritiğim oynayamıyorum böylesi daha iyi demekki
sabah 5-6 civrarı kasa 5-6k falan olur bizde yatarız rahat rahat :)mantıksız almadık ama bakalım 2 gol uruguay 9 korner 4 sarı kart inşallah gelir
lutonun maçları ne zaman başlıyor bunu okuyunca güldün değilmi ? hahaha
pragmatic oyunlarına gir ilk baştaki firavunlu oyun kardeşimBol şans abi hangi oyunda oynadin bizde orda oynuyalim :)
Allah mı söyletti yoksa hahaha :)sabah 5-6 civrarı kasa 5-6k falan olur bizde yatarız rahat rahat :)
bol şans dostumfreespinden 8.75 çıktı forum sessiz bende kombine kupon yaptım takılırız işi olmayan varsa gelirse devam ederiz 200 250 yaparsak 2 kişiye 25 tl ateşleriz inş bol şans