Handikaplı kazanır Beşiktaş. Deplasmanda çift forvetle derbi kazanmak kolay olsaydı Drogba-Burak-Sneijder'li kadroyla zamanında dışarıda şov yapardı Galatasaray...
[/QUOTE
Takım 4-5-1 çıkmış
bana sanki 2den1 olacakmış gibi geliyor bence bi kaç kuruş atın sabah 26 orandı 23e düşmüş bu aradaHandikaplı kazanır Beşiktaş. Deplasmanda çift forvetle derbi kazanmak kolay olsaydı Drogba-Burak-Sneijder'li kadroyla zamanında dışarıda şov yapardı Galatasaray...
Kolay maç değil tabiki ama bjk öyle handi yapacak falan ts çok zor maçları çok eksiklerle çıkardı kolay lokma değilBeşiktaşı deplasmanda yenmek öaykur rizeyi yenmeye benzemez canısı :) @Ozzys
Öyle zaten ben bjk maçı kitler diyorum kiylemeyip ts nin oynamasına izin verirse Trabzon en az 2 tane atar 2 2 skor bekliyorum eger bjk maçı kştlerse Trabzon neye ugradıhını şaşırrKolay maç değil tabiki ama bjk öyle handi yapacak falan ts çok zor maçları çok eksiklerle çıkardı kolay lokma değil
Senin babanda mı bahşsçiydi beÖyle zaten ben bjk maçı kitler diyorum kiylemeyip ts nin oynamasına izin verirse Trabzon en az 2 tane atar 2 2 skor bekliyorum eger bjk maçı kştlerse Trabzon neye ugradıhını şaşırr
Ekrem İmamoğlu bu şehir şampiyonluk istiyor başkanım yap bir şeyler hadi beBerabere bitsin Başakşehirim şampiyon olsun
Mustafa pektemeğin ahı varAdamlar sizin Sörlothunuz yok dese haklı
Yemekten geldin mi reis :)Fener 6 tane net kacırdı olmadı bjk Dunyaları kacırdı olmadı mesele Ts degil mesele o kaledeki cevher
Ugurcan >alisson
Yok yemek yarın sözde bakalım suan muzakereler suruyor. Macla alakası yok diyorum ne ile alakası var diyor Mac var diyorum bende ayrı Bi dingilim :) yalan potansiyeli Hic yok ama yarın ki mac kacmaz. Zaten arena daki macları izlemiyorum genelde eziliyoruz diye ama kadıköyde zevk alıyor insanYemekten geldin mi reis :)