Bol şanslar kardeşimSelam herkese oran açığı gördüm bir yerde denemek istedim kupon bu tutar ise detaylı anlatacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 16432
Enisey tek sayıdan gelmedi ya la 46 sayı çıktı diğeri tuttudaSelam herkese oran açığı gördüm bir yerde denemek istedim kupon bu tutar ise detaylı anlatacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 16432
Aynen. 1sayila gitmiş çok yazık olmuşEnisey tek sayıdan gelmedi ya la 46 sayı çıktı diğeri tuttuda
Kanka dersanedeyim henüz eve gidince indiricem ben maç başlamadan haber ederim ben sana@Dagmarus dostum jeton ile yardımcı olacak.misin yoksa?
Eyw kardeşim Chelsea maçı 18.30 da dostum yardımcı olursan süper olur çok ihtiyaç var bu özel oranda kazanır İsem o miktara ki geri iadesini yapacam yaniKanka dersanedeyim henüz eve gidince indiricem ben maç başlamadan haber ederim ben sana
Sorun değil hallederiz tabi jeton sorunlu değilseEyw kardeşim Chelsea maçı 18.30 da dostum yardımcı olursan süper olur çok ihtiyaç var bu özel oranda kazanır İsem o miktara ki geri iadesini yapacam yani
Sorunlu olmaz da 17.30 kadar haber bekliyorum senden dostumSorun değil hallederiz tabi jeton sorunlu değilse
Yokmuş bende jeton..Sorunlu olmaz da 17.30 kadar haber bekliyorum senden dostum
Hesabın var yok bilmiyordun hata sen yazmıştın para var jetonda sanırım şimdide diyorsun jeton hesabım yok çok tuhaf neyse eyw saol yardımcı olmak zorunluğun yoktu en baştan keşke bekletmeseydin neyse eyw eywYokmuş bende jeton..
Ne diyorsun aga nerde para var yazdım jetonda? Hesabim vargaliba yazdım baktım yokmuş 10 20 lira için ayak mı yapıcaz sana kaç kez etkinlik yapıp para dağıttım ben burda imali imali konuşma öyle insanları yardim etmeye çalıştığına pişman ediyorsunuz bir daha gönderilerime yorum atmaz isen sevinirimHesabın var yok bilmiyordun hata sen yazmıştın para var jetonda sanırım şimdide diyorsun jeton hesabım yok çok tuhaf neyse eyw saol yardımcı olmak zorunluğun yoktu en baştan keşke bekletmeseydin neyse eyw eyw
İmalı imalı konuşmuyorum yine hata senin abi okadar bekletiyorsun ve sonra diyorsunuz hesabım yok tersi durum olsaydı sende böyle kizardin empati kur anlarsın bana yardımcı olamak zorunluguh yok da hesabın var ve ya yok ise deme ozaman anladın mı madem yardımcı olmak çok istiyor isen jeton hesabı açmak 2 saniyelik iş neyse bu saaten sonra bana 100tl bile göndersen almiyacagim rahatsız etiysem özür dilerim iyi günlerNe diyorsun aga nerde para var yazdım jetonda? Hesabim vargaliba yazdım baktım yokmuş 10 20 lira için ayak mı yapıcaz sana kaç kez etkinlik yapıp para dağıttım ben burda imali imali konuşma öyle insanları yardim etmeye çalıştığına pişman ediyorsunuz bir daha gönderilerime yorum atmaz isen sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 16440 Ekli dosyayı görüntüle 16441
Dersanedeyim diye yazıyorum dersleri bırakıp jeton ile mı uğraşayım? Çıktık baktık yokmuş sana 20 vermemek için ayak yapmadım yani merak etmeİmalı imalı konuşmuyorum yine hata senin abi okadar bekletiyorsun ve sonra diyorsunuz hesabım yok tersi durum olsaydı sende böyle kizardin empati kur anlarsın bana yardımcı olamak zorunluguh yok da hesabın var ve ya yok ise deme ozaman anladın mı madem yardımcı olmak çok istiyor isen jeton hesabı açmak 2 saniyelik iş neyse bu saaten sonra bana 100tl bile göndersen almiyacagim rahatsız etiysem özür dilerim iyi günler
Öyle bireye diyen yok merak etme dostum vermeyen adam en başta demez zaten ben öyle birşey demedim benim demek istediğim hesabın var ve yok bunu tam bilmiyorsun madem neden topa girdin okadar bekletin ben bunu demek istiyorum ondan sinerlendim neyse ne rahatsız etiysem özür dilerim herşey için yinede saol iyi günler kardeşimDersanedeyim diye yazıyorum dersleri bırakıp jeton ile mı uğraşayım? Çıktık baktık yokmuş sana 20 vermemek için ayak yapmadım yani merak etme