Düz oyna düzTersini oynayayımda kazanayım
:) kaçtan bastın tersineTersine bastım 300 2 saat sonra girer faizimi çekerim
1.5:) kaçtan bastın tersine
Ev son oynadığı 7 maçtan bir kere kazanmış 1. 5 için riske edşlirmşydş
Bol yere konuşmuyor 2.8 oran boru mu dimi aydinimKardom maç vermişse bildiği birşey var :)
Aynen öyle kardo :) nezaman forumu ele geçirecezBol yere konuşmuyor 2.8 oran boru mu dimi aydinim
Her türlü gelir o+7.5 ile dep aldim @Felicilianolopez ama gelmez :)
O ii basit iki üç kişi daga ayarladık mı yeter ;)Aynen öyle kardo :) nezaman forumu ele geçirecez
Ben bugun paoka bir 20 30 atıcamBu arkadasın verdiği tahminlerin tersine oynayın benim gibi kazanan siz olun !! Yeni tahminlerini bekliyoruz ustad .
Mk diyoruz bu ocak söndürür kaç defa kasamı sıfırlamama sebep oldu .bu dep alır dedi diye hiç aklımda olmamasına rağmen Ev kazanıra girdim 200 lira 1.40 dan kafam rahat . Bu arkadas sürekli tahmin paylassın tersine oynayıp zengin olalım !!Ulan ya @Richarlison harbi hakliymişsin . 3. Ceyrek 10 sayi atti sadece +7.5 aldik o da gelmeyecek
Fena gomussun lan adamı yavas Cigerini söktünMk diyoruz bu ocak söndürür kaç defa kasamı sıfırlamama sebep oldu .bu dep alır dedi diye hiç aklımda olmamasına rağmen Ev kazanıra girdim 200 lira 1.40 dan kafam rahat . Bu arkadas sürekli tahmin paylassın tersine oynayıp zengin olalım !!