AZ önce yaşadığım hadise. Kamyon yanımdan geçti .Taş fırlattı. Taş kafamın yanından geçti sesini duydum. Yanımdaki dükkanın camını kırdı . ANlayacağımız şekilde anlatırsak 90+ won çektik :)
Ataistler bunu da acıklasın :)@emana22 Hani bazen atıyorum bir yere gidiyorsun. Giderken ayakkabını bağlıyorsun yani birşeye zaman harcıyorsun 5-10 saniye. Sonra giderken köşeyi dönünce senelerdir görmediğin birisini görüyorsun. Allah denk getiriyor. Ayakkabıyı bağlamasan görmüceksin. O kediyi sevmesen mesela. Allah her saniye koruyor bizi. O kamyon geçmeden ayakkabımı bağladım 4-5 saniye :)
aga ucuz atlatmıssın bu nasıl ıfade ya cok guldum :)AZ önce yaşadığım hadise. Kamyon yanımdan geçti .Taş fırlattı. Taş kafamın yanından geçti sesini duydum. Yanımdaki dükkanın camını kırdı . ANlayacağımız şekilde anlatırsak 90+ won çektik :)
Aynı sahne başıma gelmişti kardeşim :) Sonra bende pişman olmuştumİzmir'den İstanbul 'a otobüsle gelmiştim. Otogardan eve gitmek için haliyle metro sonra da metrobüs kullanacaktım. Metroya bindim. Kapının yanında duruyorum. Karşı kapının yanında da bir kız. 175 boylarında falan fiziği, yüzü falan güzel yani. Göz göze geldik bu bana gülümsedi ben de ona gülümseyerek karşılık verdim. Ara ara bakışıyorduk. Saçlarında tokası vardı, tokasını çıkardı ve saçlarını dalgalandırdı. Hiç tanımadığım bir kız saçlarındaki tokasını çıkarmıştı benim için.Şaşılacak şeydi doğrusu. Kapının camından dışarı izliyorum ama gözlerim kızın camdaki yansımasında. Beni izliyordu. İneceği durağa geldi bana baktı ve gitti. O kadar yorgun ve uykusuzdumki uğraşmadım. Eve gidince pişman oldum :)
bu sahneyı herkes kendınce yasamıstır maalesf ve ıcraat yok bızde :)Aynı sahne başıma gelmişti kardeşim :) Sonra bende pişman olmuştum
Yorgun ve bitkin durumdaydım. Bir an önce eve gitmeye çalışıyordum. Eve gittim, başımı yastığa koydum an pişmanlık duygusu başladı :)Aynı sahne başıma gelmişti kardeşim :) Sonra bende pişman olmuştum
Bende hic unutmam abi bende bi kedi gordum bisikletle gezerken 13 falanim seveyim dedim tatli biseydi tam sevcektim kedi pantere dönüştü bi pence attı izi hala bilegimde 5 dikis atilmisti dusunYas 14 falan eve gidiyorum köftecinin yanında Bi kedi gordum seveyim dedim 10 saniye gecmedi catıdan Bi dunya kar dustu yere Hic unutmam kesinlikle oldururdu :)