Atma işte o zehirli oku başkan genelde yuklu gircem zaman maçı bekler pusuya yatarım wawrinka son iki üç maçtır sağlam rakiplerine nefes aldırmadan maçı kazandı kariyerinin son parlak dönemini yaşıyor toprak ta zaten güzel oynuyor ninjada form eksikliği var geçen seneki gibi mental olarak sağlam değil wawrinka kazanır diyorum gozlemleyip karar verdimBol şans neden Wawrinka ?
Bendende bi 300 gayme ozaman :)Atma işte o zehirli oku başkan genelde yuklu gircem zaman maçı bekler pusuya yatarım wawrinka son iki üç maçtır sağlam rakiplerine nefes aldırmadan maçı kazandı kariyerinin son parlak dönemini yaşıyor toprak ta zaten güzel oynuyor ninjada form eksikliği var geçen seneki gibi mental olarak sağlam değil wawrinka kazanır diyorum gozlemleyip karar verdim
Şimdi yeni eklendi oran 1.64Betcoda bulamadım ya timebet21.com @Felicilianolopez kanka bi bakar mısın
O maç yok galiba betcoda yada maç saatine uydurup kaldırmıştı olabilirler yada birazdan canlıya da düşebilirBetcoda bulamadım ya timebet21.com @Felicilianolopez kanka bi bakar mısın
2 k başkan birazdan da 100 TL'lik daha alcam 5 k dedimde sonradan vazgeçtim 2.100 TL'lik olacak toplamda sen kaç attın5 te baslıcak lopez kaç attın
Betcoda vardı ben 30tl oynadım 0.2 maç skoru saat 15.00 da vardıO maç yok galiba betcoda yada maç saatine uydurup kaldırmıştı olabilirler yada birazdan canlıya da düşebilir