Liverpool gol atmış bile ben paylaşana kadar liverpool bu maçı vermez derby country nın de bugun kazanacagını öngörüyorum umarım zevklı maçlar olur görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim :)
liver 1 derby 2.5alt aldım bende 100 misli bol şans.Umarım derby 1 -0 kazanırLiverpool gol atmış bile ben paylaşana kadar liverpool bu maçı vermez derby country nın de bugun kazanacagını öngörüyorum umarım zevklı maçlar olur görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim :)
Ekli dosyayı görüntüle 14764
gayet mantıklı bende aslında öyle düşündüm ama derby bana göz kırptı lampard dan dolayı galıbaliver 1 derby 2.5alt aldım bende 100 misli bol şans.Umarım derby 1 -0 kazanır
oran riski karsılıyor bence bol sans tekrardangayet mantıklı bende aslında öyle düşündüm ama derby bana göz kırptı lampard dan dolayı galıba
liverpoll 2 oldu kaldık derby e 2. yarı atsın yatsın :)oran riski karsılıyor bence bol sans tekrardan
Param olsa da ben alsam ;)
Kanka bunlar napıyorABV ala ya
3. çeyreğe kolu bırakıp çıkmışlarKanka bunlar napıyor
bi tane saklıköy kuponum var o gelir umarım yoksa benım ustumde saklıkoy uygulıcaklar :)Kanka bunlar napıyor
Orda bir köy var uzaktaaa ;) kanka inşallah gelir bugun ters bir gunbi tane saklıköy kuponum var o gelir umarım yoksa benım ustumde saklıkoy uygulıcaklar :)
basket aldım ya suan kuponun yatması için bi mucize olması lazım yatarsa da sokarım böyle işe :)Orda bir köy var uzaktaaa ;) kanka inşallah gelir bugun ters bir gun
O zaman hayirli olaun mu diyim ;)basket aldım ya suan kuponun yatması için bi mucize olması lazım yatarsa da sokarım böyle işe :)
kanka derby country linki lazım ya maçı izlemek istiyorum bulamadım bı el atarsan çok süper olurO zaman hayirli olaun mu diyim ;)
kanka derby country linki lazım ya maçı izlemek istiyorum bulamadım bı el atarsan çok süper olur[/QUOTE
5 yere baktim bi o mac yok