Benimde var bankaya borcum 2 tane yüksek meblağlar değil ama 90 güne kadar hakkın var 90 günü geçirmemeye çalış.He Yapılandırma işini soruyorsan bence yapılandırma sonra normal borcundan daha fazlaya çıkıyorselam arkadslar. garantıye borcum var ve maalesf odeyemedım kac kez arayıp odeme ıstedıler yapamadım. sicil, yakın takip gibi mesajlar geldi..bu durmlarda ne oluyo acaba bılgınız var mı ?
Kredi ve kredi karti Alaaddin notun düşer ama alamazlar sen ödemesinde :))selam arkadslar. garantıye borcum var ve maalesf odeyemedım kac kez arayıp odeme ıstedıler yapamadım. sicil, yakın takip gibi mesajlar geldi..bu durmlarda ne oluyo acaba bılgınız var mı ?
Aalladdi.n ne otomatik duzeltmeden olmuş :)Kredi ve kredi karti Alaaddin notun düşer ama alamazlar sen ödemesinde :))
Yok daha onlada ugrasmiyor lar gelen giden yok 6 senedir tabiki öde kredi vss notları.n için . Ben kadının biri aradı niye çektin nerede harcadin sanane dedim bolun takside idim 5 senede :)) onada yanas kadılar alamadılar da90. günde avukata gider. Bankayla hiçbir işin olmaz.Avukat ile uğraşırsın.Avukata rica edersin durumum şöyle falan diye taksit bile yapabilirler.Ama telefonlarına cevap vermezsen birgün bir bakarsın memurla polis gelip kapını çalar hiçbirşey yapamazsın mecburen borcuna denk gelen evde ne varsa alıp giderler.