- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
İyi bir miktar yakalarsam takip eden arkadaşlara ödül dağıtacam. Bol şans.
bu maçı evin alması lazımdı normalde saçma bir gol yediler@acarbey02400 evin attıgı korner 7 çektiği şut 15 attıgı gol sadece p6 dan şaka gibi
keşke 3 üde yeseydi dengesizlerbu maçı evin alması lazımdı normalde saçma bir gol yediler
Reis bol sans hadi yuzun gulsunİyi bir miktar yakalarsam takip eden arkadaşlara ödül dağıtacam. Bol şans.
2.5 üst 200 basacaktım hazırda adamın bonusu onaylamasını bekliyordum. Onaylandı dedi baktım bonus yok tekrar istedim bidaha bekletti bekletti golden 1dk sonra yatırdı bonusu :) Fotoğraf attım bak hazırdaydı kupon sizin yüzünüzden 200 lira zarardayım şimdiden diye yoğunluk var dedi. Elemanı olmayan sitelere yatırım yapmanın bedeli iştekeşke 3 üde yeseydi dengesizler
Aynen bende dun yapivakdimda vazgecdim2.5 üst 200 basacaktım hazırda adamın bonusu onaylamasını bekliyordum. Onaylandı dedi baktım bonus yok tekrar istedim bidaha bekletti bekletti golden 1dk sonra yatırdı bonusu :) Fotoğraf attım bak hazırdaydı kupon sizin yüzünüzden 200 lira zarardayım şimdiden diye yoğunluk var dedi. Elemanı olmayan sitelere yatırım yapmanın bedeli işte