Şuan @emana22 ile birlikteyim beni soyunma odası kabinine attı kötü şeyler yaşıyorum
Kim altta ayyaş mıBurda birbinize yazdıklarınızı mi uyguluyorlarsunuz :)
Kim altta ayyaş mı
Herkes batık abi moraller sıfırBana niye cevap vermediğini şimdi anladım emana nin :)
Herkes batık abi moraller sıfır
Paramız yok ya çağırmayın sakın bizi anlaşıldı forumun gerçek yüzü buymuş demek ki.Tabi ya öyle olduk değil mi şimdi
Kaçan kuponumu gör oturur ağlarsın Groningen 1 gol çıkmadı ikinci yarı bir pozisyonlar harcanıyor 2.2 karşı karşıya 90 artıda direkten döndü olmadı Fener maçına kadar tempoda kasam güzeldi Fenere kızdım sıfırladım jetonda bakiye iyiydi bets10 attık oda sıfır :)Sen nasıl battin
Tempoda oynayan illa batıyo abi, yazılı olmayan kuraldır bu.Sen nasıl battin
Paramız yok ya çağırmayın sakın bizi anlaşıldı forumun gerçek yüzü buymuş demek ki.
Kaçan kuponumu gör oturur ağlarsın Groningen 1 gol çıkmadı ikinci yarı bir pozisyonlar harcanıyor 2.2 karşı karşıya 90 artıda direkten döndü olmadı Fener maçına kadar tempoda kasam güzeldi Fenere kızdım sıfırladım jetonda bakiye iyiydi bets10 attık oda sıfır :)
@martinez yaptigin seyin espiri oldugunu zannediyorsan yaniliyorsun bu tur konusmalar sizlere yakismiyor o lafin nereye gittigini bilmedigine eminimMum söndü mü oynuyorsunuz
Art niyet ile söylemedim espri mizah amaçlı.@martinez yaptigin seyin espiri oldugunu zannediyorsan yaniliyorsun bu tur konusmalar sizlere yakismiyor o lafin nereye gittigini bilmedigine eminim