- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Arkadaslar foruma özel bisiler dusunmeyen karar verdim ve aklıma bu fikir geldi @Dede ve @maxaljin ana fikir vereyim geliştirmeyi istisare sonucu yaparsınız.
Toplam 24 yada 32 kisiye göre bakarız orasına katılımcıya ihtiyacımız var
Her kisiyi Bi takım olarak dusunun elemilasyon sistemine göre her uye birç ile duello olacak (kura yada direk siz adminler ayarlayın)
Turu gecen galipler Diger turda karsılasacak gunde dunya kupası gibi 3 karsılasma da olabilir tek duello olarak devam edilir
Toplam 8 Mac 1.50 ustu kupon atılacak kimin katsayısı yuksek olursa kazanan o turu gececek
Sampiyon
İkinci
Ve ucuncuye de Bi odul belirleriz bana cok mantıklı geldi yılbasına da final tarihi yaparız hem zevkli Bi rekabet hem de guzel bi muhabbet olur
Bana ilk turda @FastGhost tarragı gelsin de iyi baslayalım turnuvaya
@Dede bu teklifimi dusun guzel olur
@dede
Toplam 24 yada 32 kisiye göre bakarız orasına katılımcıya ihtiyacımız var
Her kisiyi Bi takım olarak dusunun elemilasyon sistemine göre her uye birç ile duello olacak (kura yada direk siz adminler ayarlayın)
Turu gecen galipler Diger turda karsılasacak gunde dunya kupası gibi 3 karsılasma da olabilir tek duello olarak devam edilir
Toplam 8 Mac 1.50 ustu kupon atılacak kimin katsayısı yuksek olursa kazanan o turu gececek
Sampiyon
İkinci
Ve ucuncuye de Bi odul belirleriz bana cok mantıklı geldi yılbasına da final tarihi yaparız hem zevkli Bi rekabet hem de guzel bi muhabbet olur
Bana ilk turda @FastGhost tarragı gelsin de iyi baslayalım turnuvaya
@Dede bu teklifimi dusun guzel olur
@dede
Moderatörün son düzenlenenleri: