yorumları alalım herkes dökülsün içindekilerii hadi bakalım arkadaşlar uğurlu bir totemin varmıdır ?
Abi ne totemi ya biz ne alsak senaryo kuponun tam tersi oluyoryorumları alalım herkes dökülsün içindekilerii hadi bakalım arkadaşlar uğurlu bir totemin varmıdır ?
aynen ben bazen elime kalem alıyorum maçları takip ederken çıktıdı çıktıdı diye basıp basıp duruyorum iyi geliyor ama son zamanlarda oda yemiyor :)Abi ne totemi ya biz ne alsak senaryo kuponun tam tersi oluyor
bak bunu ilk defa duyuyorum iyiymiş :) umutAma benim en şanslı totemim aldıgım basket maçlarında Bet365 maçkolik de vs gözlerimi dikerim rakio atak yaperken atamaz atamaz vs derim bayadır yapmıyorum vakti geldi
bende izleyince gelmiyor tam tersi :)Ben izlemeden yapamıyorum o yayını bi yerde bulana kadar ararım izlediklerimin %80 i gelir
bu nasıl bir yaklaşım ya @gogo gece vakti :)Şans bir furya dır, bazen vurur bir süre kalır,sonra ne varsa alır götürür,,
Ben totem e bireysel olarak inanmam ama topluca yapıldığında yanı bir rolling içinde o zaman inanırım ,,
Şans ürkek serçe kuşu gibidir;sen onu yakalayamazsın,o sana konar,,
Bu efsaneymiş ;) :)Ama benim en şanslı totemim aldıgım basket maçlarında Bet365 maçkolik de vs gözlerimi dikerim rakio atak yaperken atamaz atamaz vs derim bayadır yapmıyorum vakti geldi
1000 tl gidince Cebelitarık’a 3 gol atamayan İrlanda yüzünden ,böyle oluyor kardeşim:)bu nasıl bir yaklaşım ya @gogo gece vakti :)
Ama oynadigim maçların çoğu yayını falan olmuyor o yüzden kayip ediyoruzbarısh la aynı kategoridesin sende o zaman :)
Ben bildirime aldıgim macta gol gelmezse bildirimden cikarip 10 dk sonra tekrar bakiyorum . %70 basarisi var @xmen7772
2 nizinkinide deneyeceğim bakalım hangisi tutacak :)Maçı takip etmeyi sakin bırakmayın takibi bıraktığıniz an herşey tersine dönüyor