Yok yakalanmadim da yakalanirsam 1 den fazla ceza kesilebilirmi geriye donuk?Havalelerin yillara gore kategorize edildigini düşünmüyorum. Yakalandıysan hepsini ayni kefede düşünüp cezayi yazarlar diye dusunuyorum dostum...
Vaalla 1den fazla ceza yiyeni duymadim da olmaz umarim oyle şeyler . Düşünsene 8 k ceza aliyorsun 2017den bir de 2018 den 8 k geliyor . 16 k nin altinda kalirim oylece :(Yok yakalanmadim da yakalanirsam 1 den fazla ceza kesilebilirmi geriye donuk?
Aynen baya problemli bir durum.Vaalla 1den fazla ceza yiyeni duymadim da olmaz umarim oyle şeyler . Düşünsene 8 k ceza aliyorsun 2017den bir de 2018 den 8 k geliyor . 16 k nin altinda kalirim oylece :(
Mumkun oldugunca havale yapmamaya çalışıyorum. Gecen sene yaptim baya bilmeyek bu cezalari umarim patlamam ben de :(Öyle müşteri umursamaz siteler varki atm diye havale ile gönderim oluyor. 2 gündür başıma beklemediğim 2 siteden geldi kimseye güvenim kalmadı site olarak. Özellikle havale yapmayın. Hesap yakalandığında sana neden bu hesaba havale yaptın diye sorulur. Ceza alırsın. Gelen havale ise ceza durumu olmaz ama o hesap yakalandığında senin hesabın bloke olabilir banka birdaha çalışmak istememe durumu olabilir.
2016-2017 yılında bende full havale yaptım dediğin gibi farkında değildik biraz şansa bağlı umarım sıkıntı yaşamayızMumkun oldugunca havale yapmamaya çalışıyorum. Gecen sene yaptim baya bilmeyek bu cezalari umarim patlamam ben de :(
Vallaha 20 bin yiyen gördüm ama umarım dediğin gibi olur bundan sonrası için biryandanda devlet azmış durumda nerden ne koparırım diye uğraşıyorHicbir uye 30 bin tl ceza yemez merak etmeyin 30 bin ne la adam mi oldurdunuz 5 ten fazla yiyen yok
Başka bir forumda paylaşmıştı açık bir şekilde. Oraya üyemizin bilmiyorum ama özelden istersen form adı ve nick söyleyebilirim kendiside açık paylaştığı için problem yok. Ayrıca böyle şeyleri uydurmam o 5 yedi o 20 yedi gibi çok aptalca olur sonuçta burdaki amaç doğru bilgi vererek kişilerin kafasında fikir oluşturuyoruz hepimiz :)Nerde gordun 20 bin yiyen atsana bi ceza makbuzunu
Öyle bir ayrım varmı bilmiyorum ama dediğim arkadaş sanırsam çalışmıyor bile. Yaptığı havale miktarına göre olabilir. Birazda cezayı kesenin insafına kalmış bir durumİoynayan uye isci sinifindaysa 5 den fazla ceza yemiyor memur kisimdaysa 8 10 arasi hakim savci ise 20 bin falan diye biliyorum
emekliler muaf o zaman:)İoynayan uye isci sinifindaysa 5 den fazla ceza yemiyor memur kisimdaysa 8 10 arasi hakim savci ise 20 bin falan diye biliyorum
Bende gordum 20 bin ceza kesileni 1.200 tl lik havaleden yemisti.Öyle bir ayrım varmı bilmiyorum ama dediğim arkadaş sanırsam çalışmıyor bile. Yaptığı havale miktarına göre olabilir. Birazda cezayı kesenin insafına kalmış bir durum