Hayattaki en güzel duygudur belkide baba olmak, çünkü çocuğun olunca hayattaki diğer şeyler anlamsiz oluyor ve inanın hayata o kadar sıkı tutunuyorsunuz ki hayatin anlamı çok farklı oluyor. Tüm babaların ve baba adaylarının günü kutlu olsun.
Evet hepimizin Babalar Günü’nü bende kutluyorum,, Hâlâ Baba’sı hayatta olanlara, nacizane tavsiyem, onlar hayatta iken gerçekten kıymetini bilin,, Sonra çok pişman olursunuz,,
Pazar günü ama reklam çok hoşuma gitti paylaşayım dedim :)Nası yaa bugün babalar günümü
Gurbette olunca bu video izleyince insan duyguları nasıl desem anlatamıyorum su an...Pazar günü ama reklam çok hoşuma gitti paylaşayım dedim :)
Allah sabır versin gurbet zor.Gurbette olunca bu video izleyince insan duyguları nasıl desem anlatamıyorum su an...
Kardeşim sabır, az kaldı ,,Gurbette olunca bu video izleyince insan duyguları nasıl desem anlatamıyorum su an...
Eyvallah Fatih abiKardeşim sabır, az kaldı ,,
Ama duygudur bizi insan yapan, yoksa duygumuz robottan ne farkımız kalır,,
Kardeşim benim,, Kimse gücenip kırılmasın bana , en çok sen seviliyorsun,, Sonrasında diğer arkadaşlarımda çok seviliyor tabi,,Eyvallah Fatih abi
Kardeşim benim,, Kimse gücenip kırılmasın bana , en çok sen seviliyorsun,, Sonrasında diğer arkadaşlarımda çok seviliyor tabi,,
Amin kardeşim ,,baba olmadan babamızı anlamıyormuşuz maalesef ... babası hayatta olanlara sağlık afiyet olmayanlara rahmet dilerim ... kutlu olsun babalara geldiğimiz gün :)
Gercekten dusunen yok be emrah abi . Kardeslerime gelin gidip hediye alalim diyorum ne gerek vqr diyorlarBabalar gunun kutlu mekanın cennet olsun muslum BABA. Forumda ki butun babaların babalar gunu kutlu olsun bakalım anneler gunun de hediyeler havada ucusuyor bugun bizi dusunen var mı :)
Valla öyle de ben 1 saat sonra babamı yakalayıp Bi magazaya gotureyim supriz olsun bu ara is guc derken Hic gorusemedik kırgınlık almanın tam sırası :)ula butun kahrı babalar cekiyor 1 gun de hediye almak onların da hakkıGercekten dusunen yok be emrah abi . Kardeslerime gelin gidip hediye alalim diyorum ne gerek vqr diyorlar
Aynen oyle abi 1 gun de olsq babalarimizi mutlu etmemiz lazim . Firsat ayagimiza gelmişken tepmeyelim .Valla öyle de ben 1 saat sonra babamı yakalayıp Bi magazaya gotureyim supriz olsun bu ara is guc derken Hic gorusemedik kırgınlık almanın tam sırası :)ula butun kahrı babalar cekiyor 1 gun de hediye almak onların da hakkı
Bugun sana verilen deger bile baban sayesindedir. 106.5 ust oynadım 3.26 var iy bitmesine 7 sayı gelmedi 52.52 bitti yok boyle sansAynen oyle abi 1 gun de olsq babalarimizi mutlu etmemiz lazim . Firsat ayagimiza gelmişken tepmeyelim .
Arkamda babam olsun da 100k borcum olsun s*kmde degil :)