@Dede BanParasızlıktan forum eğitim bilim formuna dönecek diye korkuyorum
HayırLiverpool yener mi acil söyleyin
Beraberlik mi olur
Valla bilmem Tatar ben Mac onu atletico liverpoolu eler demistim fastın tahmininin altındaBeraberlik mi olur
Atl 2 yi atar mıValla bilmem Tatar ben Mac onu atletico liverpoolu eler demistim fastın tahmininin altında
La oglum atletico golu attı simdi kapanır bana sorarsan 1.0 a baglar suan cok kilit mscAtl 2 yi atar mı
Aga parayı ver emana ya o oynasın kazanınca geri yollasın ne istiyon sen amkAtl 2 yi atar mı
Tg 2-3Atl 2 yi atar mı
Baron 10 tl yolla laAga parayı ver emana ya o oynasın kazanınca geri yollasın ne istiyon sen amk
KwzluwlfjapwçdpaçdğaiifoaixoaşzşaödpaçwoğdlaiakfğaleBaron 10 tl yolla la
Tek maç degil abi nasıl elesinValla bilmem Tatar ben Mac onu atletico liverpoolu eler demistim fastın tahmininin altında
Yok genel olarak fikrim bu atletico stli liverpoola ters gelir bugun avantaj alıp orda eler bence bakalım liverpool turun net favorisi ama göreceğizTek maç degil abi nasıl elesin
Şu şekil olabilir ihi ihtiaml var bu maç kesinlikle böyle bitmez 75 e kadar liverpool boşalıp öne geçer yada 80 e kadar aramazsan atl 2 3 ü atarYok genel olarak fikrim bu atletico stli liverpoola ters gelir bugun avantaj alıp orda eler bence bakalım liverpool turun net favorisi ama göreceğiz
Çifte 2.6 liverpool 10 oranBence 1.0 biter :) la bu takıma gol atmak kolay degil hele metropolitano da o yuzden liver one gecemez bence belki 1.1 biter ama ust olmaz
Şu şekil olabilir ihi ihtiaml var bu maç kesinlikle böyle bitmez 75 e kadar liverpool boşalıp öne geçer yada 80 e kadar aramazsan atl 2 3 ü atar
Bence 1.0 biter :) la bu takıma gol atmak kolay degil hele metropolitano da o yuzden liver one gecemez bence belki 1.1 biter ama ust olmaz