Birazda siz uğraşın be kahpe yunanlılar.
Azalmaz ki ne azaması full pompa adamlarBizim mahallede azalan yok hatta dahada cogalio :)
Tamam anladık evet bize zarar veriyorlar tamam anladık sonuçta insandır bunlar çocuk var bebek var yaşlı var eleştrinizi yaparsınız ama bu yorumlar artık insanı değil yani yazık günah insanlığımızı kaybetmeyelimSite olarak otobüslerle sınıra ulaşmaları için roling mi ypsak:)
Aga bende onu anlamiom o kadar perisansiniz yurdunuz vataniniz sonunuz belli degil ama hic bos durmuyolar korunma sifir adamlarda her vurduklari gol :)Azalmaz ki ne azaması full pompa adamlar
zorla göndermiyoruz @Aydin2121 kendi isteği ile gidenler bunlar , ne halleri varsa görsunlerTamam anladık evet bize zarar veriyorlar tamam anladık sonuçta insandır bunlar çocuk var bebek var yaşlı var eleştrinizi yaparsınız ama bu yorumlar artık insanı değil yani yazık günah insanlığımızı kaybetmeyelim
Ben onu biliyorum ama içinde çocuk yaşlı var ne olursa olsun hava soğuk sınırda öyle kaliyorlar en azından çocuklar hiç suçları yok onlara kalsa en azından daha düzgün şekilde eleştirilerimizi yazsak daha mantıklı olur ölsünler gebersinler diyerek değilzorla göndermiyoruz @Aydin2121 kendi isteği ile gidenler bunlar , ne halleri varsa görsunler
Fıratım nasılsın kolay gelsin hayırlı tezkerelerRahat olun beyler bendee Ekli dosyayı görüntüle 48976
Teşekkürler kardesim geceleri nöbetteyiz şafak atıyoruz sen nasılsınFıratım nasılsın kolay gelsin hayırlı tezkereler
Sen iyi ol biz iyiyiz aslan parçası vatanımızı koruyorsun sana minetarizTeşekkürler kardesim geceleri nöbetteyiz şafak atıyoruz sen nasılsın
Devletimiz burda kalan hiç bir suriyeliyi zorla sınır dışı yapmıyor...sadece gitmek isteyen gidiyor....dune kadar süriyelilerin burda ne isi var diyenler bugun neden gidiyolar diyolar..Tamam anladık evet bize zarar veriyorlar tamam anladık sonuçta insandır bunlar çocuk var bebek var yaşlı var eleştrinizi yaparsınız ama bu yorumlar artık insanı değil yani yazık günah insanlığımızı kaybetmeyelim
iyi nöbetlerRahat olun beyler bendee Ekli dosyayı görüntüle 48976
Ne niye gitsinler diyenlerdenim neden gelsinler benim asla yazimlarimda herhangi bir ırka kültüre asla saygısızlık kelimem olmamıştır ve hele hele insanlığımı yitirecek kadar gozum kör olmadı hirsim asla aklımın yerine geçmedi gecmeyecektir ben laf etmeyin diyorum kendileri kendi veya biz gönderdik demedim zaten ortada ama yazimlariniza diyorum ben biraz daha yapıcı şekilde ola bilir veya elestire bilirsin ama insanlığımızı yitirmedenDevletimiz burda kalan hiç bir suriyeliyi zorla sınır dışı yapmıyor...sadece gitmek isteyen gidiyor....dune kadar süriyelilerin burda ne isi var diyenler bugun neden gidiyolar diyolar..
Yazacak çok şey varda. ...her kesime . Neyse
Aydın. Ben seni kastetmedim. Kardeşim.. siyasileri kastettim.Ne niye gitsinler diyenlerdenim neden gelsinler benim asla yazimlarimda herhangi bir ırka kültüre asla saygısızlık kelimem olmamıştır ve hele hele insanlığımı yitirecek kadar gozum kör olmadı hirsim asla aklımın yerine geçmedi gecmeyecektir ben laf etmeyin diyorum kendileri kendi veya biz gönderdik demedim zaten ortada ama yazimlariniza diyorum ben biraz daha yapıcı şekilde ola bilir veya elestire bilirsin ama insanlığımızı yitirmeden
Aynen öyle işte biz akılı olup ülkemizin güzel yere gelmesi için akılı işler yapmamız lazım ırkçılık veya başka ırkı ezmeden yapmamız lazım bu dünyaya en büyük zarar veren şey kendini şahsini başka ırktan veya kendi ırkından büyük görüp karşı ırkı ezmektir şöyle düşün daha zengin olacam daha güzel arabam olacak güzel elbiseler giyecem herkesden daha guzel olacak evim arabam herşeyim bunu devletler olarakda örnek al mesela işte bunları düşündüğümüz için bi insan oğlu zarar veriyoruz bu dünyaya birlikte yaşayacağımız daha güzel olacağı daha neşeli bir dünya yarata biliriz ama önce derhal kendimizi büyük görme kibrini yenmemiz lazım yoksa sen ben veya bir başkası hep aynı şeyleri yapar ise bu dünya güzel olmaz farklılığımız ile daha güzel bir dünyada yaşamak varken bu kavga nedir sacma benceAydın. Ben seni kastetmedim. Kardeşim.. siyasileri kastettim.
Iki tarafida dün ne dediyse bugün tersini savunuyor..