bol şans umarım ıstedıgın gıbı olurBu seferde olmassa ben daha napayım
Değerlendiren olursa bol şans
Kazanan kupon olursa 5 Kişiye Süpriz ve güzel bi roll başlatırım artık ( :
Ekli dosyayı görüntüle 13197
Abi tek olumlu baktıgım yön TD değişiklik sonrası hangi takım olursa olsun puanla dönüyor umarım bizimkiside 3 puanla döner.@sait212 kardeşim bol şans umarım gelirde kazanırsın bu akşam arnavutluk maçı kolay değil umarım yeneriz cepte keklik gibi görüyor otoriteler ama bize hep ters geliyor bu takım
haklısın bizde top oynadığımız zamanlarda yaşardık hoca değişince kan değişimi olur takımlarda milli maçlar olması içimdeki şike şüphesini azaltıyor ama kuponunda beni korkutan bizim maç bide ingiliz çipleri ama dediğim gibi milli maçlarda durumlar farklı oluyor umarım yazdığın gibi gelir bol şans tekrardan sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim senleAbi tek olumlu baktıgım yön TD değişiklik sonrası hangi takım olursa olsun puanla dönüyor umarım bizimkiside 3 puanla döner.
Eyv Abim saolasınhaklısın bizde top oynadığımız zamanlarda yaşardık hoca değişince kan değişimi olur takımlarda milli maçlar olması içimdeki şike şüphesini azaltıyor ama kuponunda beni korkutan bizim maç bide ingiliz çipleri ama dediğim gibi milli maçlarda durumlar farklı oluyor umarım yazdığın gibi gelir bol şans tekrardan sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim senle