Abim ATM'den para yatirdi papara bilgilerini herşeyi yazdı sms bile geldi tele işlem 15 dakika boyunca olmadı işlemi iptal edince ATM paraniza el koydu diyor parayı yutu banka adı Albaraka bilgisi olan yardımcı ola bilir mi?
İlk soru şu ? İlgili ATM , banka şubesinin önünde mi Yoksa ? Bankadan bağımsız bir yerde mi ?
Subeyse yarin gidin bankaya form doldurucaksiniz atm sayimi olduktan sonra sizi bilgilendidip parayi iade ederler atm subede degil normal bankasiz yerdeyse musteri hizmetlerini arayip form doldurtun iade konusunda icin sube bilgisi alin aydin 1 hafta icinde alirsiniz geri tahminen eger atm subeyle beraberse bankanin atms ise yani daha cabuk isler cozum suresiAbim ATM'den para yatirdi papara bilgilerini herşeyi yazdı sms bile geldi tele işlem 15 dakika boyunca olmadı işlemi iptal edince ATM paraniza el koydu diyor parayı yutu banka adı Albaraka bilgisi olan yardımcı ola bilir mi?
Evet tam cevap bu,, yazmama gerek kalmadı :)Subeyse yarin gidin bankaya form doldurucaksiniz atm sayimi olduktan sonra sizi bilgilendidip parayi iade ederler atm subede degil normal bankasiz yerdeyse musteri hizmetlerini arayip form doldurtun iade konusunda icin sube bilgisi alin aydin 1 hafta icinde alirsiniz geri tahminen eger atm subeyle beraberse bankanin atms ise yani daha cabuk isler cozum suresi
Bankanın atmsinde sanırım şubedir telefona gelen sms kadar hepsini not aldımİlk soru şu ? İlgili ATM , banka şubesinin önünde mi Yoksa ? Bankadan bağımsız bir yerde mi ?
Cesur’un cevabına göre yap kardeşim,,Bankanın atmsinde sanırım şubedir telefona gelen sms kadar hepsini not aldım
Sanırım şube yarın açılınca gidip direk parayı verecekler mi?Subeyse yarin gidin bankaya form doldurucaksiniz atm sayimi olduktan sonra sizi bilgilendidip parayi iade ederler atm subede degil normal bankasiz yerdeyse musteri hizmetlerini arayip form doldurtun iade konusunda icin sube bilgisi alin aydin 1 hafta icinde alirsiniz geri tahminen eger atm subeyle beraberse bankanin atms ise yani daha cabuk isler cozum suresi
33 4 güne subedwb iade ederler QUOTE="Aydin2121, post: 367501, member: 3121"]
Bankanın atmsinde sanırım şubedir telefona gelen sms kadar hepsini not aldım
Egerki yarin atm sayimi yaparlarsa hemen form doldurtup alirsin subeye bagli ne zaman yapicaklarina dair yarin cuma yapabilirler buyuk ihtimal sayimi siz direk subeye gidin sabahtanSanırım şube yarın açılınca gidip direk parayı verecekler mi?
Bankanin atmsiyse sabahtan direk subeye gitsinMüşteri hizmetleri şuan diyim arasın mi yoksa direk sabah bankaya gitsin sizce ?
E tamam abim çok saol çok teşekkür ederim herkeseEgerki yarin atm sayimi yaparlarsa hemen form doldurtup alirsin subeye bagli ne zaman yapicaklarina dair yarin cuma yapabilirler buyuk ihtimal sayimi siz direk subeye gidin sabahtan
Onemli degil kardesim 2 kere basima geldi biri isbankasinda ogle arasi atmde kaldi mesai basladi gidip soyledim sagolsun hemen yardimci oldular bizim sube islek yerde degil mesai baslar baslamaz saydi verdi parayi :) birde ziraatte kaldi sali gunuydu orasi vermedi cuma sayim olucak o zaman gelin diyip form doldurttu cuma gidip almistim umarim sizede yardimci olurlarda yarin alirsiniz hemenE tamam abim çok saol çok teşekkür ederim herkese
Paparama at dedim her işlemi yapmış para 15dk girmemiş işlem 15dk beklemiş sonra iptal etmiş ve banka paranıza el koydu diye birşeyler demiş şuan gidemeyiz yarın şubeye gitsem olur mu acaba sorun çıkar mı?Musteri hızmetlerini ara atm basindan ayrilmadan . atm üzerinde bir numara var oni isteyecek musteri hizmetleri . sonra diyecek ki atm sayimindan sonra fazla para cikmasi durumunda hesabina yansitilacak diye .
Sube atmsinden yaptiysa arkadaslarin dedigi gibi yap. Benimki sube olmayan atmde kalmisti cunkuPaparama at dedim her işlemi yapmış para 15dk girmemiş işlem 15dk beklemiş sonra iptal etmiş ve banka paranıza el koydu diye birşeyler demiş şuan gidemeyiz yarın şubeye gitsem olur mu acaba sorun çıkar mı?