- 27 Ağu 2018
- 615
- 249
İstanbul büyükşehir belediyesinin başlattığı uygulamada şu ana kadar 25.305 fatura ödendi
yoğunluktan sitede anlık çökmeler oluyor
yoğunluktan sitede anlık çökmeler oluyor
yaptıklarını temızlıyolar abı adam geldıgınden berı soyledıklerının yarısını yapmadı zatenValla helal olsun . İlk seçimde teşekkürlerimi bizzat sunacağım
yaptıklarını temızlıyolar abı adam geldıgınden berı soyledıklerının yarısını yapmadı zaten
hocam sıyası olarak olaya gırmıyorum zaten hepsı boyle once gelınce hemen sunu yapıcam bunu yapıcam dıyor sonra ortalıktan cekılıyor kımseye guvenmıyorum bu konuda bu yaptıkları da kendı hazınelerını zengın ettıler 3 ayda 2k dogalgaz faturası mı gelır kendılerı her boka zamı koydular dedıgım gıbı bızım ulkemız boyle buyumez kımsenın umrunda degıl aslında mıllet cıkar pesındeler kendısını gosterme on plana surmek bunlar kendı cebınden bısey cıkmıyor zaten yoksa bende ımamogluna oy attım ama nerde fıssbelediye başkanları göreve gelirken 5 yıllık vaat veriyor hepsi için böyle görünürde net bir şeyin olmaması normal 2-3 seneye bakmak lazım
hadi abicim bos yapma senyaptıklarını temızlıyolar abı adam geldıgınden berı soyledıklerının yarısını yapmadı zaten
senın kadar bos degılım en azından bırader mıllete salça olmak bu forumda moda olmus galıba domates mısın bıber senden ıksııde olmazhadi abicim bos yapma sen
kardes burda kımsenın uygulamaya salladıgı yok sen once yazdıklarımı oku ben kendımde bu adama oy attım ben sadece yapılması gereken bısey oldugunu soyluyorum kı burda ne tayyıp bısey yapıyor neden beledıye sımdı bır proje ıle kendını affetırmesını mı beklıyorsun zamanında herseye ındırım olacaktı ama tam tersıne zam oldu bu corona olayı olmasa emın ol sesınız cıkmadan zamlı fatura odıcektınız ama ıkı bısey yaptı dıye kral yapıyorsunuzbelli bir grup var ortada hiç bir siyasi düşünce olmadan yapılan haberlere/yorumlara zorla siyaset katıyorlar. Burası trollik platformu değil. Ötede oynayın.
Uygulama çok güzel düşünülmüş. Şu süreçte ücretsiz izin adı altında çok kişi işsiz parasız bırakıldı. Kira,yemek derken faturaları ödemeleri mümkün değil. Süreçin şeffafça yürüdüğüne de eminim. Daha önce Ankara belediyesinin iftarver kampanyasına bağışta bulunmuştum. Elimden geldiğince 3-4 fatura da buraya yardım etmeyi düşünüyorum.
Bana edebilirsin knkbelli bir grup var ortada hiç bir siyasi düşünce olmadan yapılan haberlere/yorumlara zorla siyaset katıyorlar. Burası trollik platformu değil. Ötede oynayın.
Uygulama çok güzel düşünülmüş. Şu süreçte ücretsiz izin adı altında çok kişi işsiz parasız bırakıldı. Kira,yemek derken faturaları ödemeleri mümkün değil. Süreçin şeffafça yürüdüğüne de eminim. Daha önce Ankara belediyesinin iftarver kampanyasına bağışta bulunmuştum. Elimden geldiğince 3-4 fatura da buraya yardım etmeyi düşünüyorum.
belediye öyle herşeye indirim yapamaz. Parti ayırmaksızın böyle bir vaatte yoktur. Hane bazında belediyeye ödediğin tek fatura sudur.kardes burda kımsenın uygulamaya salladıgı yok sen once yazdıklarımı oku ben kendımde bu adama oy attım ben sadece yapılması gereken bısey oldugunu soyluyorum kı burda ne tayyıp bısey yapıyor neden beledıye sımdı bır proje ıle kendını affetırmesını mı beklıyorsun zamanında herseye ındırım olacaktı ama tam tersıne zam oldu bu corona olayı olmasa emın ol sesınız cıkmadan zamlı fatura odıcektınız ama ıkı bısey yaptı dıye kral yapıyorsunuz
sadece dogalgaz ıcın konusmuyorum ben verdıgı vaatlerden bahsettım ve ulasımda ındırım nasıl oldu acaba ogrencılere bıle zam yapıldı 1.25 den 1.70 e cıkarması ındırımse ındırım olmus evet boyle takıp edıyosun demekkıbelediye öyle herşeye indirim yapamaz. Parti ayırmaksızın böyle bir vaatte yoktur. Hane bazında belediyeye ödediğin tek fatura sudur.
Su faturalarına ve iett biletlerine indirim yapıldı. İstanbul da yaşamamama rağmen yakından takip ediyorum. Burda doğaz gaz faturanla konusuyorsun anladığım kadarıyla. Belediyeye değil hükümete konuşman gerekiyor.Belli ki bilmiyorsun.
İstanbul'da aylık öğrenci kart ücreti 40 liraya indirildisadece dogalgaz ıcın konusmuyorum ben verdıgı vaatlerden bahsettım ve ulasımda ındırım nasıl oldu acaba ogrencılere bıle zam yapıldı 1.25 den 1.70 e cıkarması ındırımse ındırım olmus evet boyle takıp edıyosun demekkı
yav hocam ben bısey demıyorum neyse ben ne desem sen kendıne gore haklı cıktıgını dusuneceksın hemde durduk yere elestırı yapmama karısmanıda anlamıs degılım goruslere saygın olmalı kıbar bı sekılde yazsan sana yazmaya ıhtıyac bıle duymam ama ortalıgı karıstırıp troll yazıyorsun hayır yanı yanlıs bırsey soylemıs olsam bıle bu senın bana kısısel laf soyleme hakkını nerden doguruyor anlamıs degılım lutfen muhattap olma benleİstanbul'da aylık öğrenci kart ücreti 40 liraya indirildi
aylık abonman ücreti 85 liradan 40 liraya indirildi. Busene başında enflasyon zammı uygulanarak 50 lira oldu.
Kardeşim.uygulama çok yerinde....ama çevrende mahallende bu durumda olan varsa muhtarlıktan veya komşularından duyarsan ilk tercihin onlar olsun..yoksa buraya bak...bu bir kardeş tavsiyesibelli bir grup var ortada hiç bir siyasi düşünce olmadan yapılan haberlere/yorumlara zorla siyaset katıyorlar. Burası trollik platformu değil. Ötede oynayın.