sabah uyandım böyle bir mesaj gelmiş mailime birilerinin işi gücü yok hesaplara girmeye çalışıyor bilginiz olsun ve bu forumdan bu kişi tahminimce
necip ben türkçeye çevirdim abicim orjinali siteden gelmişabi bu mesaj olta hiç birseye tıklama . hiç bir e posta kurulusu boyle tarzda birsey atmaz..
hesabına giriş yapmayı denedin mi peki başkan jojo danecip ben türkçeye çevirdim abicim orjinali siteden gelmiş
Ekli dosyayı görüntüle 32838
yok kardeş birisi deneme yapmış ama ya tutursa diyehesabına giriş yapmayı denedin mi peki başkan jojo da
[email protected] sitenin mail adresi degil abi hesabina giris yapmaya çalışan yok bizzat seni koparmaya çalışmışlaryok kardeş birisi deneme yapmış ama ya tutursa diye
Suç değil çünküNasıl bir işsiz bunları yapan eleman ya bu kadar beceri varsa neden bu işlerle uğraşıyorsun *****.r git para kazan adam gibi
kardeşim ben denemede bulunmadım birisi bulunmuş diye paylaştımBöyle Mesaj Geliyo Beyler Bende Lunabetten Şifre Değiştirmede Hata veriyodu kullandığım şifreleri tek tek deneyim dedim bloklandı böle mesaj geldi