nedenolmiy
Üye
faturalı hat 90 günü de geçti mobil ödeme hala yapamıyorum oysa hattı ilk aldığım gün mobil ödeme yapmıştım
Bekleyen fatura var mı ödenmeyenfaturalı hat 90 günü de geçti mobil ödeme hala yapamıyorum oysa hattı ilk aldığım gün mobil ödeme yapmıştım
Dostum şu tür konuları sosyal yardımlaşma bölümüne açmayın lütfen burası ayrı bir konu. Serbest bölüme taşıyorum bilginiz olsun.faturalı hat 90 günü de geçti mobil ödeme hala yapamıyorum oysa hattı ilk aldığım gün mobil ödeme yapmıştım
1 ayda toplamda 300 yapılıyor bekleyen fatura varsa pek olmuyor son olarak bir de iade alındıysa yapamayavilirsinvar ama daha son ödeme tarihi geçmedi
okey göremedim serbest alanı ondanDostum şu tür konuları sosyal yardımlaşma bölümüne açmayın lütfen burası ayrı bir konu. Serbest bölüme taşıyorum bilginiz olsun.
hattı aldığım ilk haftası yaptım iade falanda almadım1 ayda toplamda 300 yapılıyor bekleyen fatura varsa pek olmuyor son olarak bir de iade alındıysa yapamayavilirsin
bekleyen faturayla alakalı olabilir kardeshattı aldığım ilk haftası yaptım iade falanda almadım
peki vodafone ile hat açıldığı gün mobil ödeme yapılıyor mu aynı günhattı aldığım ilk haftası yaptım iade falanda almadım
daha zamanı var amabekleyen faturayla alakalı olabilir kardes
passolig kart için yapmıştım mobil ödeme kabul etmişti ama sonra iptal ettim geri iade ettilerpeki vodafone ile hat açıldığı gün mobil ödeme yapılıyor mu aynı gün
hacom hiç yapamadım şimdi denedim hattınız mobil ödeme için uygun değildir hatası verdi ne demek buHer fatura kesim tarihinde 300 lira limit yenilenir, fatura kesim tarihine bak 1 ay içinde ne kadar mobil ödeme yapmışsın
Ya limit doludur yada ödenmemiş fatura vardır sen fatura kesim tarihine baktın mı?Fatura kesim tarihin neyse ondan 30 gün öncesine kadar 300 limiti doldurdun belki, eğer öyleyse fatura kesim tarihi geldiğinde tekrar 300 limit açılırhacom hiç yapamadım şimdi denedim hattınız mobil ödeme için uygun değildir hatası verdi ne demek bu
hocam hat yeni 90 günü yeni geçti bu zamana kadar hiç mobil ödeme yapamadım sadece passolig kartı yapmıştım onuda iptal edip geri aldım bir bekleyen fatura var onunda zamanı varYa limit doludur yada ödenmemiş fatura vardır sen fatura kesim tarihine baktın mı?Fatura kesim tarihin neyse ondan 30 gün öncesine kadar 300 limiti doldurdun belki, eğer öyleyse fatura kesim tarihi geldiğinde tekrar 300 limit açılır
O zaman arayıp sorcan belki kapanmıştır mobil ödemeye onu açtırırsınhocam hat yeni 90 günü yeni geçti bu zamana kadar hiç mobil ödeme yapamadım sadece passolig kartı yapmıştım onuda iptal edip geri aldım bir bekleyen fatura var onunda zamanı var
açık mobil ödeme sadece hattınız vodafon mobil ödeme servisi için uygun değil diyor başkada bişey demiyorO zaman arayıp sorcan belki kapanmıştır mobil ödemeye onu açtırırsın
Valla bilemiyorum hocam o zamanaçık mobil ödeme sadece hattınız vodafon mobil ödeme servisi için uygun değil diyor başkada bişey demiyor
bendeValla bilemiyorum hocam o zaman