var hayırdır canınmı sıkıldıYokmu kimse sohbet edelim rollingler bitti ses seda yok
Kardesim burdaymis yapacak bisey yok.kardesim napiyimvar hayırdır canınmı sıkıldı
aynen valla cosmonun verdıgını de attık alt bı baskete bende ona bakıyorum can sıkıntısı zor beeKardesim burdaymis yapacak bisey yok.kardesim napiyim
Bende almadigim freebetler varmis onlarla kupon yaptim yarina cosmoyu yaptim 130 geri batti kasa canlida bakiye kalmadi canim sikildiaynen valla cosmonun verdıgını de attık alt bı baskete bende ona bakıyorum can sıkıntısı zor bee
Hanhisine oynadin kardesim onu bare takip ediyim biraz ne oynadin heyecan olur birazaynen valla cosmonun verdıgını de attık alt bı baskete bende ona bakıyorum can sıkıntısı zor bee
Burdayiz . Bir mesaj uzaklikta
Onu izlemedim olabilir konusu nedirNarcos dizisini öneririm.
u20 vererıa reala 131 cıkmaz son ceyrekHanhisine oynadin kardesim onu bare takip ediyim biraz ne oynadin heyecan olur biraz
u20 vererıa reala 131 cıkmaz son ceyrek
son ceyrek 8 sayi atmislar 5 dakikada supriz olmazsa gelir kardesimu20 vererıa reala 131 cıkmaz son ceyrek
Pablo Escobarın hayatın mezar taşı hırsızlığı ile başlayıp yükselişi.Onu izlemedim olabilir konusu nedir
Guzel diziye benziyorPablo Escobarın hayatın mezar taşı hırsızlığı ile başlayıp yükselişi.
aynen pc den mı gırıyorsunson ceyrek 8 sayi atmislar 5 dakikada supriz olmazsa gelir kardesim
Yok ya malesefaynen pc den mı gırıyorsun