Denetimli serbestlik ne alaka ? Biraz acarmisin hocam olayi ceza yedi sonucta kabahatlar kanununa goreSildirilirmi bilmem ama bi denetimli serbestlik yolu görünüyor sana. kamuda çalıştırılırsın 1-2 sene günde 4 saat. umarım sildirirsin.
verilen para cezasını ödemezse denetimli serbestlik olur. 1*2 gün cezaevine girer (açık) girdi-çıktı yapar.. çıkışta eline belge verirler en yakın denetimli serbestlik müdürlüğüne gider, kamuda parayı bitirine kadar çalıştırılır. günlüğü 20 liradan.Denetimli serbestlik ne alaka ? Biraz acarmisin hocam olayi ceza yedi sonucta kabahatlar kanununa gore
Yapma yaa bide omu var yeni duydum bunuda sagol bilgi icin.verilen para cezasını ödemezse denetimli serbestlik olur. 1*2 gün cezaevine girer (açık) girdi-çıktı yapar.. çıkışta eline belge verirler en yakın denetimli serbestlik müdürlüğüne gider, kamuda parayı bitirine kadar çalıştırılır. günlüğü 20 liradan.
parayı ödeyemessen varDenetimli serbestlik bundada mi var
maaş varsa sigortalı, maaşına haciz. bir de denetimli serbestlik müdürlüğüne sigorta dökümünü vermen gerekli çalıştığına dair.Maaş var kamuda nasil çalıştırılacak kuzen
faiz işler evetfaiz işliyor deilmi cezaya
bana ceza gelmedi, bir arkadaşım bu şekilde süreç gördü. bende senin göreceğin süreci anlattım yardım etmek adına. ecopayz dışında kolay kolay çekim yapmıyorum sitelerden havale 1.5 yıldır gelmiyor banaSana geldiği ceza
3 ay sanırımArkadaşın kac ay odemedikten sonra bu evreler oldu peki