Ziraat cebe havalede sms le karşı tarafın tel no suna şifre vs. Gibi birşey gidiyor muEvet ben sorun nedir
Evet başkan gider 24 saat içinde çrkmzse iptal olurZiraat cebe havalede sms le karşı tarafın tel no suna şifre vs. Gibi birşey gidiyor mu
gidiyor kardesZiraat cebe havalede sms le karşı tarafın tel no suna şifre vs. Gibi birşey gidiyor mu
Havale yapabiliyormusub yapabiliyorsan yapabiliyorsan sana bir iban vereyim oraya at yerine basıp parayı ulaştırabşkitim sanaYa matbetteki özel orana yatırım yapıcam telefon hattım donuk şu an mesaj falan gelmiyor yatırım yapabiliceğim başka yöntem var mı telefona şifre gelmeden
Sadece papara dan gönderebilirim üstadHavale yapabiliyormusub yapabiliyorsan yapabiliyorsan sana bir iban vereyim oraya at yerine basıp parayı ulaştırabşkitim sana
Tamam paoaradan at bana matbetten sallayımSadece papara dan gönderebilirim üstad
Benim trend kapalı tot girersinBir de gs var tabi hangisine bassam kararsız kaldım şimdi gider tota girerim gs gelir
Benim trend açık yalnız reis biraz düşüneyim karar veriyim yazıcam sanaBenim trend kapalı tot girersin