assosyal70
Üye
- 28 Ocak 2019
- 683
- 561
Dün 2-3 kupon tutturduk ya, bugün illaki geri verilecek o para... Yoksa rahat edemeyiz abi...
Gecmis olsun umarim dun gece vermezsin geri dedik bugunmu verdin genelde bu meret boyle yapio zaten agiza bial calip hepsini fazlasiyla geri aliyo uzuldum senin adina saglik olsunDün 2-3 kupon tutturduk ya, bugün illaki geri verilecek o para... Yoksa rahat edemeyiz abi...
Benim salak bir kayınço var. Adam takımlara bakmıyor. Sevdiği oranlara oynuyor.Çok fazla analiz yaptığımız için kaybediyoruz bunu her konuda hissediyorum
Dediğim gibi. geçmiş olsun tekrarBenim salak bir kayınço var. Adam takımlara bakmıyor. Sevdiği oranlara oynuyor.
Ben sabahlara kadar maç-takım analizi yapıyorum. Adam daha çok kupon tutturuyor...
Guzel haber ver ciktimi bugun zararFutbolu bilen adam iddaa da her zaman kaybeder bu net kuraldır
Uzun zamandır, iyi bir rakam olmuştu. Yıllardır bu günkü salakça kaybettiğim kadar zoruma gitmedi.Futbolu bilen adam iddaa da her zaman kaybeder bu net kuraldır
Cok can sıkıci durum durmasini bilmiyoruz abi saglik olsun ya hani gercekten yazmasi kolay oluyo saglik olsun diye ama oyle olmuyo tabi yinede umarim cabuk atlatirsin su kotu enerjiyi keske her zaman dun gibi guzel haberler olsa olmuo isteUzun zamandır, iyi bir rakam olmuştu. Yıllardır bu günkü salakça kaybettiğim kadar zoruma gitmedi.
Cesur tahmin ediyordur bazı şeyleri...
Yok feyenord dan 1350 tl gittiGuzel haber ver ciktimi bugun zarar
serefsizler ya sendedemi vardi o neyse hayirlisi bi dene bakalim olmazsa ara ver yeter can sıktiklari 1 haftadirYok feyenord dan 1350 tl gitti
Rize alt
Psv 3.5
Feyenord 3.5
Son 300 var sıkıldım artık para bitmeden duramıyorum bitsin ara veriyorum
Ausburg mainz 3.5 ust aldım dakka 53 den sonra gol olmadı :)serefsizler ya sendedemi vardi o neyse hayirlisi bi dene bakalim olmazsa ara ver yeter can sıktiklari 1 haftadir
al iste sonra sovunce uyari alion demi mainz sut cekememiski baktim istatisliklerineAusburg mainz 3.5 ust aldım dakka 53 den sonra gol olmadı :)