bunu 2 -3 gun once ızlemıstım yorumlarda cogu kurgu vs sallamıs ama adamın cıdden konusması ve o turk oldugunu anlama anı çok iyiydi yaİzlerken bazi şeyleri daha çok düşüneceğiniz çok güzel bir sohbetle devam eden bir video olmuş lütfen sonuna kadar izleyin.
Yapılan uygulama kurgu olsa bile söylediklerinin gerçek olduğuda koca bir gerçek.bunu 2 -3 gun once ızlemıstım yorumlarda cogu kurgu vs sallamıs ama adamın cıdden konusması ve o turk oldugunu anlama anı çok iyiydi ya
eğer türk olanı diorsan cidden adam amerıka da bu sekılde yasıyormus youtube yorumlarında cogu kısı tanıyorsondaki adam hayrettinin ekibinden, tamamen duygu sömürüsü ve propaganda için yapılmış bir video
hocam ben yorumları gordum ve cıdden ıyı oynamıs rolse bıle ne dıyım
hocam ben yorumları gordum ve cıdden ıyı oynamıs rolse bıle ne dıyım
Boyle sosyal deneylere inanmayın TRT de Bi program vardı sosyal deney programı iste dolandırıcılar birini kandırıyor halk ne diyor diye Bi gun bizim kuzenler cıktı oynadı yayınlandı falan dedik oglum sen nasıl böyle sakin kaldık diye meger önceden gelip boule boyşe demisler kufurlu falan konısmauın haber vermisler resmen o gunden sonra böyle seyler bana tamamen prim amaclı geliyorhocam ben yorumları gordum ve cıdden ıyı oynamıs rolse bıle ne dıyım
ben hayrettin i fazla izleyen biri olmadıgım için bilmiyordum tv deyken takıp edıyordum kendısını neyse sunu anlıyoruz kı mıllet olarak boyle seylere kolayca dusebılıyoruzBoyle sosyal deneylere inanmayın TRT de Bi program vardı sosyal deney programı iste dolandırıcılar birini kandırıyor halk ne diyor diye Bi gun bizim kuzenler cıktı oynadı yayınlandı falan dedik oglum sen nasıl böyle sakin kaldık diye meger önceden gelip boule boyşe demisler kufurlu falan konısmauın haber vermisler resmen o gunden sonra böyle seyler bana tamamen prim amaclı geliyor