İşim yok o domuzları savunacam ben orda gerçekleri yazmışım abicim ülkemizi bunlar mahf ediyor yalan mı bu yalan mı konuşiyim isral domuzdur diye yalan mi konuşiyim dünyayı onlar yonetiyor butun paraları onlar yonetiyor yalan mı bu düşün bir Yahudi kanser tedavisini buluyor ben onu ovmiyim mi övünce Yahudiliğini mi ovmuś oluyorum bı adam ateist ise Allah'a inanmıyor diyelim farzet doğru söz diyince onu savununca onun ateistliğini mi savunmuş oluyorum Osmanlı döneminde bak hep içerdeki ihanetçiler yüzünden parçalanmadi mi Osmanlı 3 cihana hüküm ediyorduk içimizde ki ihanet şebekeleri ihanet etikleri için kaybetmedik mi bunlarda benim dusunceme aklıma göre bunlarda bu muhazam ülkeye ihanet ediyor yazık zoruma gidiyor ülkeyi ne hale soktular hangi ülkeye gidiyoruz bize karşı işidci muhamelesi yapıyorlar yazık günah zoruma gidiyor ülkeyi bu halen sokanlardan nefret ediyorum ben bakmam olaya duşumanimanımın hareketlerine ben bana düşman yaratanlardan önce hesap sorarım neden böyle düşman yaratiniz ben buna önce bakarım sonra digerlerin şerefsizliğine bakarım
Son düzenleme: