Kral nerelerdesin yaa , tüm kasayı sıradaki gol olarak atacaktımda garantiye aldımTebrikler kardesim ;)
Sağol kardeşimTebrikler
Granadaya aldık aga 1 sayıdan yatırmasa 1000 di karTebrikler aga güzel olmuş resim gibi :)
Bildigin mevzular devam kardesim ne alsan o kar bosver ;)Kral nerelerdesin yaa , tüm kasayı sıradaki gol olarak atacaktımda garantiye aldım
Bende işten ayrılıyorum pazartesi başkan , Allah yardımcımız olsunBildigin mevzular devam kardesim ne alsan o kar bosver ;)
Amin Geçmiş olsun ben de bi siredir işsizim bura da olmasa kafayı yerim vallaBende işten ayrılıyorum pazartesi başkan , Allah yardımcımız olsun
Ben de bu zamana kadar hiç bi yüksek oran promosyonuna fribetine katılamadım :( para yokkn denk geliyorYav şu gs maçına sportsbet den bi ben mi katılmadım ya ulan para yok valla sinirlendim baya ya @LeadeRJacK kazancın daim olsun işten çıkma konusunda üzüldüm umarım daha iyi bi iş bulursun
Amin kardesim hakkinda hayirlisi olsunBende işten ayrılıyorum pazartesi başkan , Allah yardımcımız olsun
İş buldugum için bırakıyorum zatenYav şu gs maçına sportsbet den bi ben mi katılmadım ya ulan para yok valla sinirlendim baya ya @LeadeRJacK kazancın daim olsun işten çıkma konusunda üzüldüm umarım daha iyi bi iş bulursun
Site çekim yaptırmıyor şansıma 3 ihtimalli oynamam gerekiyormuş dahil değilmiş bakalım bir maç daha
SPorting lizbon iy 1.5 alt aldım şimdiFeyenord kazanır al bu sefer başkan
3 İhtimalli dedin diye dedim umarım o da gelirSPorting lizbon iy 1.5 alt aldım şimdi