2.80 King is back! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:KİNG İS BACK!
herkesin bi tarzı var başkan 2 k ya 4 k alırsın 2 orandan 40 tlye 50 orandan 2 k alırsın hayat :)2.80 King is back! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Feci moralim bozuk. Dünden beri tek sayı, tek golden 40k para gitti. Şimdi de Manu maçına korner alt aldım son top korner oldu hakem maçı bitirdi 1.6k'da orada gitti. Aq normal yatmıyorum ya, en olmayacak olay oluyor öyle yatıyorum. Yine sardık başa hay aq ya.Tipster geri döndü!!!!
Diz çök @maxaljin
Sana göz var diyorum inanmıyorsunFeci moralim bozuk. Dünden beri tek sayı, tek golden 40k para gitti. Şimdi de Manu maçına korner alt aldım son top korner oldu hakem maçı bitirdi 1.6k'da orada gitti. Aq normal yatmıyorum ya, en olmayacak olay oluyor öyle yatıyorum. Yine sardık başa hay aq ya.
Alalım da yeter ki nasıl aldığımızın önemi yok Barış. Umarım kazanırsın, valla ben küreklerdeyim iki gündür, sen al da bari sevinelim biraz.herkesin bi tarzı var başkan 2 k ya 4 k alırsın 2 orandan 40 tlye 50 orandan 2 k alırsın hayat :)
N'apabilirim onu söyle. Yeminle araştırıyorum bu konuyu. Yapacak bir şey bulamıyorum. Diyin deneyeceğim.Sana göz var diyorum inanmıyorsun
kullandırtmadan bitirdiyse sayılmaz korner bi kontrol etFeci moralim bozuk. Dünden beri tek sayı, tek golden 40k para gitti. Şimdi de Manu maçına korner alt aldım son top korner oldu hakem maçı bitirdi 1.6k'da orada gitti. Aq normal yatmıyorum ya, en olmayacak olay oluyor öyle yatıyorum. Yine sardık başa hay aq ya.
@razor12 'a sordum kullanmışlar öyle söyledi. İzlemiş sanırım. Bende kullanıldı mı diye düşündüm de kullanmışlar sanırım.kullandırtmadan bitirdiyse sayılmaz korner bi kontrol et