Amk evladı 2 5k alacaktım o faulu verse en cok zoruma giden kuponlar dan biridirSoldado çok güzel bir gol atsa da genel ev çocugu cüneyt maçı skhip bırakmıştı . @emana22 nerdesin yanlışlikla denk geldim yine kupona :) zaten bu maçla beraber @emana22 abiyle daha iyi kaynaştık :)
Ekli dosyayı görüntüle 36294 Ekli dosyayı görüntüle 36295
Mk fenerini de ***** dk 90 da gol mü yenir :)Amk evladı 2 5k alacaktım o faulu verse en cok zoruma giden kuponlar dan biridir
Var çıktı hâla ayniyız :)Eyyamcı Cüneyt. Beni de Uefa maçında Halis Özkahya yakmıştı köz gibi golü iptal etti. Resmen hemşehri hemşehriyi gurbette halletti
Onda da anımız var abi :) dinamo zagrebe verdim son maca kalmisim dk 89 ve zagreb 3 - 1 önde dedim oarayi cekerim 5 dk sonra mac sonucuna baktim 3 - 3 serefsizler 2 gol yemisler .30 tl ye 330 tl alacaktik .Bela okumak iyi degildir. Kaybedip kaybedip ana bacı sovuyorsunuz, ne kaa ayıp. Onlarda insan hata yapabilirler. Ben bir tek 90+8-10 dk uzatıp gol olunca maçı bitiren hakemlere sövüyorum :)
+5 verdi +7 de vara bakmis . +10 verse yenileceklermis .Onda da anımız var abi :) dinamo zagrebe verdim son maca kalmisim dk 89 ve zagreb 3 - 1 önde dedim oarayi cekerim 5 dk sonra mac sonucuna baktim 3 - 3 serefsizler 2 gol yemisler .30 tl ye 330 tl alacaktik .
Ekli dosyayı görüntüle 36296
Ekli dosyayı görüntüle 36297
+5 verdi +7 de vara bakmis . +10 verse yenileceklermis .