Şans var mıydı bugun hocam :)Haydi bakalim seri bozulmasin wonlayalim 75 e kadar
Ahh ahh aksami goremedik aksami gorsek sacma sapan maclara aldik aksama kadar kasa yapalim diye sinerjim iyide kendime faydam yok umutumŞans var mıydı bugun hocam :)
o zaman şans lazım bugun maçlar başlamışken bı sans parası atılırAhh ahh aksami goremedik aksami gorsek sacma sapan maclara aldik aksama kadar kasa yapalim diye sinerjim iyide kendime faydam yok umutum
Ay basi cok iyiydi umutum bi ara sana oldu ya ne oynasan gidiodu o moddaydim 4.5 gundur yaw mahcun ettin beni bak borc olarak kabul ettim bunu valla cok sagol kardesim :)o zaman şans lazım bugun maçlar başlamışken bı sans parası atılır
Bana kuşlar paparana para geldiğini söyledi hocam bı bak ıstersen :) @Cesur87Ahh ahh aksami goremedik aksami gorsek sacma sapan maclara aldik aksama kadar kasa yapalim diye sinerjim iyide kendime faydam yok umutum
Aramızda lafımı var hocam borç yok borç yok kazanç varAy basi cok iyiydi umutum bi ara sana oldu ya ne oynasan gidiodu o moddaydim 4.5 gundur yaw mahcun ettin beni bak borc olarak kabul ettim bunu valla cok sagol kardesim :)
Sagol kardesim sansin daim olsun kesene bereket ;)Aramızda lafımı var hocam borç yok borç yok kazanç var