Kafama yattı oranlar yuksek o 2 Macta ama guvenim var bakalımGirişelim mi bol keseden :)
İnşallah buda kazanır. Takip edicem :)3 gundur won cektigim iz İcin biraz daha yuksek tutum oranları umarım wonlar devam eder...
3 gundur won cektigim iz İcin biraz daha yuksek tutum oranları umarım wonlar devam eder... Ekli dosyayı görüntüle 14481
teşekkürler kupon için aynen alcam bol şans3 gundur won cektigim iz İcin biraz daha yuksek tutum oranları umarım wonlar devam eder... Ekli dosyayı görüntüle 14481
İki takımda gol atarIlk mac dep gol atar mi demek
Sitenin oranları dehşet yüksek , bonus kuralları 1.5 oldugu icin ilk iki mac ayrı son iki mac ayrı aldim :)İki takımda gol atar
Hangi site o :)Sitenin oranları dehşet yüksek , bonus kuralları 1.5 oldugu icin ilk iki mac ayrı son iki mac ayrı aldim :)
Luckybet ya bonus kuralı 1.50 ya :) ama oranlar bu kadar fark ettiğini bilmiyordmHangi site o :)
Bol sans o zaman :)Luckybet ya bonus kuralı 1.50 ya :) ama oranlar bu kadar fark ettiğini bilmiyordm
Evin karsılıklı golune kalmış ilk başlayan maç bol şans3 gundur won cektigim iz İcin biraz daha yuksek tutum oranları umarım wonlar devam eder... Ekli dosyayı görüntüle 14481