Paran ATM ye sıkışmış olabilirmi makbuz aldin mi benim başıma gelmişti böyle bir durum o yüzden soruyorum.45 dakika önce akbank atmsi ile papara hesabıma para yatırma işlemi gerçekleştirdim ve hâla gözükmüyor müşteri hizmetleri yoğun, bağlanamadım bugün atm ile başarılı yükleme yapan var mı ?
makbuzum var sürekli atme ile yatırım yaparım ilk defa başıma geldi bakalım beklicezParan ATM ye sıkışmış olabilirmi makbuz aldin mi benim başıma gelmişti böyle bir durum o yüzden soruyorum.
Baya ugrastirmisti. Bir Akdeniz otomatik her geçer bakım falan vardır belki
2 kere isbanktan atm yuklemesi yapayim dedim biri 20 dakika digeri 1 saat sonra gecti hesabima45 dakika önce akbank atmsi ile papara hesabıma para yatırma işlemi gerçekleştirdim ve hâla gözükmüyor müşteri hizmetleri yoğun, bağlanamadım bugün atm ile başarılı yükleme yapan var mı ?
bende 10 dakika once yaptim 5 dakikada gecti akbank atm den yatirimm yaptigin atm de kisa sureli guncelleme vardir hocam45 dakika önce akbank atmsi ile papara hesabıma para yatırma işlemi gerçekleştirdim ve hâla gözükmüyor müşteri hizmetleri yoğun, bağlanamadım bugün atm ile başarılı yükleme yapan var mı ?
hocam 24saat içinde geçicektir hesabına gece 12.30 da işlem yapmışsın gece gün raporunu aldıktan sonra kontrol edicekler yatırıcaklar hesabına beklemen lazım paparada paran kalmazDün akşam 00:20 den beri akbank atmsinden gönderdigim parayı hesabıma yansıtmıyorlar ısrar ediyr müşteri hizmetleri yatırım olsa yansırdı diyor dalga geçiyorlar mail attım bekliyorum
@tiyes2242
:)istiyosa kalsın bro devlet onaylı site gider şikaytte bulunurum dekontum var o gün para gelmedigi çıktıyıda alırım :))
Sabah Yoktu Dünkü Mesaja Cevap Yazdım Ya Dedim YÜkleme yapıyoruz bu kadar kaldı diye bilgilendirme yapıyosunuz sonra limit dolu diyorsunuz beklemicem ben hemen iademi istiyorum yazdım cevap geldi 3 dakka sonra hesabınızı kontrol edin diye gelmişti@Stormcan dostum iaden geldi mi ? geldiyse saat kaçta geldi :)