- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Merhaba arkadaşlar,,
Sağlık,mutluluk ve bol kazançlar diledikten sonra,,
İki üçgündür bazı işlerim ve seçim dolayısıyla nispeten uzak kaldık ailemize,,
Konu başlığından anlaşılacağı üzere, Kadınlar çalışmalı veya çalışmamalı mı? Konusu üzerinden tartışalım istedim,,
Hadi önce Kadını tanımaktan başlayalım,, :)
Kadınların erkeklerden beklediği , en çok ihtiyaç duyduğu şey Sevgidir,,
Kadınlar hayat enerjilerini kelimeler ile sağlarlar,,
Kadın Dildir , o halde erkekte Kulak olmalıdır,,
Kadın yumuşaktır, yumuşak dokunuşları sever,Kadın yumuşak erkek sevmez ,onu incitmeden sevecek, yumuşak dokunuşları bilen güçlü erkek ister,,
Kadın için küçük ayrıntılar çok önemlidir bu yüzden kadın detaydır,,
Bu anlattıklarım kadını tanımak için yeterli değildir tabi çünkü kadın bunlardan çok daha fazlasıdır,,
Gelelim Kadınlarımızın toplumda çalışıp çalışamayacagına ,,Kadından kadına değişir, bunu manevi değerler, maddi değerler ve toplumda kadına bakış açısı takip eder,,
Kadınlarımız ,erkeklerden fiziksel olarak belki biraz güçsüzler ama, erkeklerin yapabildiği her işi hemen hemen yapabilirler,,
Aslında burda esas iş erkeğe düşüyor, bırakın kadınlarımız ister çalışşın ister çalışmasın ,,
Biz erkeler ,Kadınların cinsel Objeden ibaret olmadığını anlayınca , her şey çözülecektir aslında,,
Erkek olarak hepimiz kendimize çeki-düzen vermeliyiz,,
Bu konu hakkkında duygu ve düşüncelerinizi ,samimi olarak tabi ,, bekliyorum,,
Düşüncelerimizi ifade edebildiğimiz kadar özgürüz,,
Saygılar,,
Sağlık,mutluluk ve bol kazançlar diledikten sonra,,
İki üçgündür bazı işlerim ve seçim dolayısıyla nispeten uzak kaldık ailemize,,
Konu başlığından anlaşılacağı üzere, Kadınlar çalışmalı veya çalışmamalı mı? Konusu üzerinden tartışalım istedim,,
Hadi önce Kadını tanımaktan başlayalım,, :)
Kadınların erkeklerden beklediği , en çok ihtiyaç duyduğu şey Sevgidir,,
Kadınlar hayat enerjilerini kelimeler ile sağlarlar,,
Kadın Dildir , o halde erkekte Kulak olmalıdır,,
Kadın yumuşaktır, yumuşak dokunuşları sever,Kadın yumuşak erkek sevmez ,onu incitmeden sevecek, yumuşak dokunuşları bilen güçlü erkek ister,,
Kadın için küçük ayrıntılar çok önemlidir bu yüzden kadın detaydır,,
Bu anlattıklarım kadını tanımak için yeterli değildir tabi çünkü kadın bunlardan çok daha fazlasıdır,,
Gelelim Kadınlarımızın toplumda çalışıp çalışamayacagına ,,Kadından kadına değişir, bunu manevi değerler, maddi değerler ve toplumda kadına bakış açısı takip eder,,
Kadınlarımız ,erkeklerden fiziksel olarak belki biraz güçsüzler ama, erkeklerin yapabildiği her işi hemen hemen yapabilirler,,
Aslında burda esas iş erkeğe düşüyor, bırakın kadınlarımız ister çalışşın ister çalışmasın ,,
Biz erkeler ,Kadınların cinsel Objeden ibaret olmadığını anlayınca , her şey çözülecektir aslında,,
Erkek olarak hepimiz kendimize çeki-düzen vermeliyiz,,
Bu konu hakkkında duygu ve düşüncelerinizi ,samimi olarak tabi ,, bekliyorum,,
Düşüncelerimizi ifade edebildiğimiz kadar özgürüz,,
Saygılar,,