mahalle maçları , meyve ağaçlarına dalmak , nez ve petek dinçöz klibi izlemekKahvaltilarda soba üstünde kizaran miss gibi ekmek. Aksamları kestane ve portakal kabugunun mis gibi kokusu, tüm aile bir arada televizyon izlemek :/ Çok guzeldi be
En cok erige dalardik karnimiz agrir ishal olurduk:) nez ve petek dincoze cok guldum:):)mahalle maçları , meyve ağaçlarına dalmak , nez ve petek dinçöz klibi izlemek
Tüh. Kaçırdın. Az önce ben yedim çünkü :) Odun sobası değil ama olsun@Insomnia Sobanın üzerindeki ekmeğe yağ sürüp onu çay ile kombinleyip şuan 20 tane yerim herhalde :)
Kartlari ters cevirip avuc icine aldiktan sonra karsilikli birer tane yere birakip ayni takim oyuncusu gelincede kazaniliyodu. Tam anlatamadim ama biz oyle oynardik:)Ekli dosyayı görüntüle 33729
Futbolcuları o zaman transfermarkt'ten değil futbolcu kartlarından öğreniyorduk...
Okulun çatısına top kaçırırdık arada topları gökyüzüne dikerken. Bir tane bundan vardı çatıda bunu indireceğiz diye diğer toplardan dikmiştik çatıya. Sonuç hüsran tabi, toplar kaldıydı çatıda. Bir sürü uğraşmıştık. Hey gidi gençliğim, çocukluğum be, herşey çok sakindi.
Salem vardi mentollu ilk onla baslamistik kokmuyo diyeEkli dosyayı görüntüle 33731
Sigaraları aklıma geldi nedense o zamanların benimde
Misketler,yakan top oyunu,siyah önlük (ilkokulda),
Kartlari ters cevirip avuc icine aldiktan sonra karsilikli birer tane yere birakip ayni takim oyuncusu gelincede kazaniliyodu. Tam anlatamadim ama biz oyle oynardik:)
:)Aynen. Bazı kartlar vardı hatta onlar az bulunurdu. Değerlimizdi bizim onlar. Her oyuna sokmazdık. Değer vermeyi de bu kartlardan öğrendik sanırım. :ROFLMAO: