- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Hadi bayern bu kupon yakılmazMerhaba arkadaşlar,,
@emana22 Tipster kardeşim kadar olmasada ,,
Bilirim ki kombine kupon deyince Emrah kardeşim bizlerden hep öndedir,,
Naçizane kombinemi paylaşmak istedim,,
Büyük ihtimalle Bayern maçından yatacaktır, diye düşünüyorum,,
Tabi Barca ‘ da çok garanti değil,,
Rastgele diyelim,,
Yıllar önce hiç unutmam , Yine Kupa final maçı ,, Dortmund - Bayern maçı ,,Hadi bayern bu kupon yakılmaz
Abi barça maçı çevirebilir de bu güzelim kuponu almanya yakacak gibi , alt aldığımızda gelen peş peşe gollerden gelir umarım.Yıllar önce hiç unutmam , Yine Kupa final maçı ,, Dortmund - Bayern maçı ,,
2,5 üstü verdim 1000 tl alacaktım, bilyonerden oynsmıltım,, Maçta abartısız 25 e yakın isabetli şut vardı, direkten dönenler, kalecilerin kurtardıkları ,, falan fıstık,, Abartısız 5 gol kesin olurdu,, Lakin maç 0-0 bitti,, Gitmişti 1000 tl :(
Şansımız yokys Barça da yedi golü :(
Bakalım kardeşim, nasip varsa gelir ,,Abi barça maçı çevirebilir de bu güzelim kuponu almanya yakacak gibi , alt aldığımızda gelen peş peşe gollerden gelir umarım.
Kupa maçı işte barca yakıyor bizi ,, çok çok zor bu saatten sonra,,
Eksikleri var ama Barça dönüşleri sever bilirsinArkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,,
Barça ilk yarı atabilirdi , çok kaçırdı,,
Çok zora bindi maç,, Erken bir gol ve agrasif çok agrasif bir Barça olmalı , ikinci yarıda,,
Sende bizim tek dayımızsın :) bu arada ben dayı dedim dedim baktım herkes dayı diye takılıyor :)Sen bizim @barish ile birlikte Tipsterimiz sin :)
Aynen kardeşim:))Sende bizim tek dayımızsın :) bu arada ben dayı dedim dedim baktım herkes dayı diye takılıyor :)