55 dakka afk :) boool sansGelirse 250 TL rolling icin foruma bırakalım. Sporta cok guveniyorum belcikadan bir aksilik olmazsa gelme ihtimali yuksek. Şansımız bol olsun Ekli dosyayı görüntüle 24697
Peru ligi baskan :)@fyuksek bolivyaya gore oran cok yuksek degil mi bana mı öyle geldi?
He dogru ben direk depe baktım Bolivya da da var cristalı gormedim :) Bolivya olsa 1.37 ydi cunku o bol sans :)Peru ligi baskan :)
Bol şanslarGelirse 250 TL rolling icin foruma bırakalım. Sporta cok guveniyorum belcikadan bir aksilik olmazsa gelme ihtimali yuksek. Şansımız bol olsun Ekli dosyayı görüntüle 24697
Dedeye birakalim hocam :)@fyuksek gelirse rollingi ben yapayım mı :)
iyi bakalım başarılı olsun da kimin yaptığı pek önemli değilDedeye birakalim hocam :)
@fyuksek bolivyaya gore oran cok yuksek degil mi bana mı öyle geldi?
Bolivya son maclarda dogruyor bizi nabim direk dep ismine baktım lutfen buyutmeuelim sonucta ekvator daki barcelonayı gorup ispanya demedim :)Bolivya askiyla yanan bu yureklere yakismadi :):):)
Dostum devrede iyi oku uflede 60 a kadar 1 70 e kadar 2 90 a kadar 3 gelsin :)Ikinci yari ust yapicak bunlar anlasildi
Haftaicide 60 dan sonra ust yapti neden olmasin ;)Dostum devrede iyi oku uflede 60 a kadar 1 70 e kadar 2 90 a kadar 3 gelsin :)