Evet 572 yi Neden mi aldım 6.hissim öyle istedi ve son numarakaldı cebimde 100 TL kalmış papara engel koydu sonra duzelsın dıye bekledim 570 alındı kaldı 572 30 dakıka sonra Felan açıldı sorun gitti aldım numarayı ama ondan önce aynen bunu yazdım
Tebrikler dostum inşallah gelen parayla kazancın katlanırEvet 572 yi Neden mi aldım 6.hissim öyle istedi ve son numarakaldı cebimde 100 TL kalmış papara engel koydu sonra duzelsın dıye bekledim 570 alındı kaldı 572 30 dakıka sonra Felan açıldı sorun gitti aldım numarayı ama ondan önce aynen bunu yazdım
bakalım inşallah :)Tebrikler dostum inşallah gelen parayla kazancın katlanır
Nasibinde varmis dostum :) zararin vardi sana cikmasina sevindim gercektenEvet 572 yi Neden mi aldım 6.hissim öyle istedi ve son numarakaldı cebimde 100 TL kalmış papara engel koydu sonra duzelsın dıye bekledim 570 alındı kaldı 572 30 dakıka sonra Felan açıldı sorun gitti aldım numarayı ama ondan önce aynen bunu yazdım
çok teşekkur ederım işte içimden geçen oldu :)Nasibinde varmis dostum :) zararin vardi sana cikmasina sevindim gercekten
O son numarada benim de gozum vardi ama cepte para olmayinca alamadim . Güle gule harrca kardesim :)çok teşekkur ederım işte içimden geçen oldu :)
saolun onu direk çekicem frebetten gelen para ile rolling düzenlicem :)O son numarada benim de gozum vardi ama cepte para olmayinca alamadim . Güle gule harrca kardesim :)